Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Το μήνυμα του Κουρουμπλή

Το μήνυμα του Κουρουμπλή

kourouplis panagiotis

kourouplis-panagiotis

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ήθέλε να παρευρεθεί στον τελικό Κυπέλλου της ΟΣΕΚΚ, ωστόσο οι υποχρεώσεις του στο Υπουργείο Υγείας δεν του το επέτρεψαν. Ο ίδιος, πάντως, έστειλε μήνυμα, με το οποίο ευχαρίστησε την ομοσπονδία για την πρόσκληση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μικρούς και στους μεγάλους αγώνες των αθλητών.

Αναλυτικά το μήνυμα του Υπουργού:
“Φίλες και φίλοι
Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στον τελικό του 17ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο. Δυστυχώς, δεν μπορώ να είμαι την Κυριακή κοντά σας, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων μου στο Υπουργείο Υγείας.

Θέλω, σε πείσμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα, να σας μεταφέρω ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Αισιοδοξία που πηγάζει από την πεποίθησή μου ότι είμαστε όλοι και όλες ικανοί να μεγαλουργήσουμε, αν εργαστούμε με πνεύμα ομοψυχίας και με γνώμονα το κοινό καλό.

Ευθύνη δική μου και όλης της κυβέρνησης είναι η εμπέδωση ενός πλαισίου αξιοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και δημοκρατίας, που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις της πατρίδας και θα επιτρέψει να ευδοκιμήσει η συλλογική προσπάθεια.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, ευτυχία, προκοπή και καλή επιτυχία στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που δίνετε καθημερινά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…