Κεντρική Basket League Άρης “Θα είμαστε πιο έτοιμοι”

“Θα είμαστε πιο έτοιμοι”

Tarei Tomas aris

Tarei Tomas-aris

Ο Άρης στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1, το προσεχές Σαββατοκύριακο, έδωσε δυο δυνατά φιλικά με Καβάλα και ΚΑΟΔ προκειμένου μείνει σε αγωνιστική εγρήγορση, αφού, λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και των εορτών του Πάσχα, το ελληνικό πρωτάθλημα είχε μεγάλη διακοπή.

Ο Αμερικάνος γκάρντ του Άρη, Τόρεϊ Τόμας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη σημασία των δυο φιλικών, καθώς επίσης και για την διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:
Για τα δυο φιλικά: “Σίγουρα αυτά τα ματς ήταν πολύ χρήσιμα για μας. Όπως και να το κάνουμε, άλλο να προπονείσαι και άλλο να δίνεις αγώνες. Αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια μας βοήθησαν να θυμηθούμε τη χημεία μας μέσα στο παρκέ απέναντι σε άλλον αντίπαλο και όχι μεταξύ μας, όπως γίνεται στα εσωτερικά διπλά. Οπότε, ήταν σημαντικό το ότι δώσαμε δύο ματς και μάλιστα εκτός έδρας, όπως θα παίξουμε με τα Τρίκαλα την επόμενη εβδομάδα. Σε κάποια σημεία των αγώνων φανήκαμε επηρεασμένοι από τη διακοπή, αλλά στην πορεία διορθώσαμε τα πράγματα και στο τέλος των δύο παιχνιδιών παίξαμε καλά”.

Για τη μεγάλη διακοπή: “Πραγματικά, δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Θα περάσει σχεδόν ένας μήνας από το τελευταίο ματς μέχρι το επόμενο. Και το πιο ασυνήθιστο είναι ότι αυτό δε συμβαίνει κάποια στιγμή στην αρχή της σεζόν, αλλά προς το τέλος της! Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πρέπει να βρεις τρόπο για να χειριστείς μία τέτοια κατάσταση”.

Για το βαθμό ετοιμότητας εν όψει του τέλους της σεζόν: “Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Η διακοπή έχει επηρεάσει όλες τις ομάδες, όμως εμείς δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και δε χαλαρώνουμε καθόλου. Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά μία κρίσιμη, όσο και δύσκολη σειρά αγώνων και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…