Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Είμαστε έτοιμοι”

“Είμαστε έτοιμοι”

skourtopoulos

skourtopoulos

Προβληματισμένος για το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα του μετά τη διακοπή εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο τεχνικός του Ρεθύμνου, τόνισε ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, ενώ για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, εστίασε στον περιορισμό του Ουότερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:
“Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Ο Κολοσσός Ρόδου είναι πολύ φορμαρισμένος και κάνει πολύ καλή πορεία στον β’ γύρο. Το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία και για τις δύο ομάδες γιατί παλεύουμε εξίσου για την κατάληψη της 6ης θέσης. Το μεγάλο ερωτηματικό για μας είναι το πώς θα εμφανιστούμε μετά την διακοπή.

Όμως, νομίζω πως το ίδιο ισχύει και για τον Κολοσσό. Από την μεριά μας προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα σε καλή κατάσταση με τα φιλικά που πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε”.

Για το κλειδί της αναμέτρησης:Θέλουμε να περιορίσουμε την δράση του Ουότερς , ο οποίος είναι ο «κινητήριος μοχλός» αλλά και ο σκόρερ της ομάδας και στην πορεία να καταφέρουμε να μην δώσουμε εύκολα σουτ στον αντίπαλο. Αν καταφέρουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά θα έχουμε βάσιμες ελπίδες για να καταφέρουμε κάτι καλό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…