Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Ομάδα με υγεία και στόχους”

“Ομάδα με υγεία και στόχους”

kalemtzakis1

kalemtzakis

Την εξασφάλιση της παραμονής του στην Γ’ Εθνική πανηγύρισε χθες (26/4) ο Μανδραϊκός μετά την εντός έδρας νίκη του επί της Νήαρ Ηστ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Νότου. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία κατάφεραν να φτάσουν τελικά στον στόχο τους δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και σημαντικό μερίδιο σ’ αυτή την επιτυχία έχει ο Στέλιος Καλεμτζάκης.

Ο Έλληνας γκαρντ πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν, μετρώντας μέσο όρο 13,6 πόντους και αποτελεί ένα από τα βαρόμετρα στο παιχνίδι της ομάδας του Βασίλη Μαρίνου.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της Νήαρ Ηστ, ο Στέλιος Καλεμτζάκης μίλησε στο eBasket.gr για τη φετινή χρονιά του Μανδραϊκού, τις προσωπικές του εμφανίσεις αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Νήαρ Ηστ: ” Χθες δεν παίξαμε τόσο καλά όσο έχουμε παίξει φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια μας. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε το άγχος που είχαμε (σ.σ: ήταν ντέρμπι παραμονής) αλλά και η αγωνιστική απραξία μας λόγω της μεγάλης διακοπής του πρωταθλήματος για το Πάσχα. Δεν βρήκαμε ρυθμό αλλά στό τέλος ήρθε η νίκη, οπότε όλα τελείωσαν ήρεμα για εμάς.

Για την πορεία του Μανδραϊκού: “Είμαστε σίγουρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε τον βασικό μας στόχο, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να μείνουμε στην κατηγορία. Όποα ομάδα είχε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, θα είχε σταματήσει από τα Χριστούγεννα. Ακόμα ας μη ξεχνάμε, ότι έχουμε παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο (σ.σ: μηδενισμός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αρχ. Κορίνθου), κάτι που σημαίνει πως η ομάδα ίσως να ήταν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Για τις προσωπικές του εμφανίσεις: “Είμαι πολυ ευχαριστημένος γιατί πάνω απ’ όλα με πίστεψε ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου και μου έδωσαν ελευθερία μέσα στο παρκέ, πράγμα που βοήθησε ώστε να έχω τόσο εγώ όσο και η ομάδα καλά αποτελέσματα.

Για τα μελλοντικά σχέδια του: “Θέλω να είμαι σε μία ομάδα του χρόνου που να έχει υγεία και στόχους. Αν υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστώ και σε παραπάνω κατηγορία, θα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο.

 

Για τη μάχη της ανόδου μεταξύ Ένωσης Ιλίου και Προμηθέα Χαλανδρίου: “Η άνοδος θα κριθεί στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι. Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να πεις κάτι γι’ αυτό το ματς, είναι και οι δύο ομάδες πολύ γεμάτες και σε ποιότητα και σε ρόστερ, οπότε είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δίκαια βρίσκονται και οι δύο σε αυτές τις θέσεις!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…