Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Επίπονη ήττα”

“Επίπονη ήττα”

pasqual osfp barcelona

pasqual-osfp-barcelona

Η Μπαρτσελόνα στάθηκε πολύ καλά στο ΣΕΦ και έδειχνε ικανή να αλώσει την έδρα του Ολυμπιακού προτού ο Γιώργος Πρίντεζης “πυροβολήσει” από τα 6.75μ. για να κλείσει “ερυθρόλευκη” θέση στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ συνεχάρη τους Πειραιώτες για τη νίκη-πρόκριση τους, τονίζοντας πως  η τύχη στάθηκε με το μέρους τους, αναφέρθηκε στην απογοήτευση των οπαδών της ομάδας του και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό.

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του και την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Έγινε ένα παρόμοιο παιχνίδι με τα προηγούμενα στη σειρά και θα μπορούσε να είχε νικήσει και η Μπαρτσελόνα. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πιο τυχερός. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση των οπαδών της Μπαρτσελόνα. Καταλαβαίνω πώς μπορεί να αισθάνονται.

Τα τελευταία χρόνια ήμασταν σχεδόν πάντα στο Φάιναλ Φορ και αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια απογοήτευση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες και καταφέραμε να τις ελέγξουμε όλες.

Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό στο +5, αλλά το τέλος ήταν πολύ επίπονο. Έγιναν κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά των δύο τελευταίων αγώνων, αλλά ο μόνος που μπορώ να κατηγορήσω είναι ο εαυτός μου” επεσήμανε ο Ισπανός τεχνικός ενώ ερωτηθείς για το αν ήταν η πιο επίπονη ήττα στην καριέρα του σημείωσε: “Όχι, αλλά σίγουρα ήταν πολύ επίπονη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…