Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Όνειρο η Εθνική”

“Όνειρο η Εθνική”

larentzakis kolossos

larentzakis-kolossos

Ο Ντομινίκ Ουότερς μπορεί να ευστόχησε σε τρεις βολές σε νεκρό χρόνο, που έδωσαν τη νίκη στον Κολοσσό επί του Απόλλωνα Πάτρας, με 64-63, αλλά ήταν η εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη που επέτρεψε στους Ροδίτες να διεκδικήσουν μέχρι τέλος και να πανηγυρίσουν το ροζ φύλλο.

Ο 22χρονος γκαρντ, που πήγε στη Ρόδο το περασμένο καλοκαίρι ως δανεικός από τον Άρη για ένα χρόνο, πραγματοποίησε την καλύτερα εμφάνιση της καριέρας του στην Α1 καθώς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους (8/13 διπ.-2/3 τρ.-1/2 βολές) και 10 ριμπάουντ, επιδόσεις που αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον ίδιο!

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που παρά το νεαρό της ηλικίας του μετράει τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Α1, μίλησε στο eBasket.gr για τη νίκη της ομάδας του και τη δική του τρομερή εμφάνιση, αναφέρθηκε στο δίλημμα Άρης ή Κολοσσός αλλά και τα όνειρα του για το μέλλον.

“Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και έτσι όπως εξελίχθηκε κατέδειξε την ομορφιά του μπάσκετ. Η Πάτρα είναι καλή ομάδα αλλά στο τέλος εμείς ήμασταν αυτοί που πανηγυρίσαμε και χαίρομαι που αυτό συνδυάστηκε με τη δική μου καλή εμφάνιση.

Εγώ από την πλευρά μου, είμαι διπλά χαρούμενος λόγω και της συνεισφοράς μου η οποία έχει σημασία από τη στιγμή που συνδυάστηκε με το θετικό αποτέλεσμα. Γιατί αυτό που μετράει πιο πολύ απ’ όλα είναι να νικάει η ομάδα. Αν χάναμε τότε δεν θα θυμόταν κανείς και τη δική μου επίδοση” ήταν τα πρώτα λόγια του Λαρεντζάκη που στη συνέχεια κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ Άρη και Κολοσσού και αν θα επέλεγε να επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα ή να μείνει στη Ρόδο:

“Είναι μια δύσκολη απόφαση και δεν είμαι σε θέση να την πάρω από τώρα καθώς είναι πολύ νωρίς και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Όταν έρθει η στιγμή θα δούμε“. Ο ίδιος πάντως αισθάνεται καλά στο νησί των Δωδεκανήσων και όπως τόνισε “Είμαι ευχαριστημένος. Νιώθω καλά με την ομάδα και αυτό αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο“.

Η χθεσινή επικράτηση της ροδίτικης ομάδας αποτέλεσε καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση (με ένα παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΚ που παίζει σε λίγες ώρες) ίσως να υπάρχει στόχος για κάτι καλύτερο ενδεχομένως και διεκδίκηση εισόδου στα πλέι οφ.

“Αν πούμε ότι τελειώσαμε με την παραμονή εννοείται πως κοιτάμε για πιο ψηλά αλλά και πάλι δεν βάζουμε στόχο τα πλέι οφ. Βάζουμε στόχο το επόμενο παιχνίδι” ξεκαθάρισε ο 22χρονος γκαρντ περί του θέματος.

Τέλος, αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους και τα όνειρα του για το μέλλον της καριέρας του: “Θέλω κάποια στιγμή να φτάσω στο υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστώ. Βέβαια αυτό θέλει πολύ δουλειά, υπομονή, επιμονή αλλά και τύχη. Όνειρο μου είναι να παίξω στην Εθνική Ανδρών“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…