Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Η υπερηφάνεια του Ρεθύμνου

Η υπερηφάνεια του Ρεθύμνου

rethymno aenk koumpouras

rethymno-aenk-koumpouras

Το Ρέθυμνο φιλοξενείται στο ΣΕΦ αύριο (09/03) όπου τίθεται αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 19η αγωνιστική της Α1. Ο Φάνης Κουμπούρας, μέσω του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στις υγιείς εικόνες που απαθανατίζονται κάθε εβδομάδα στις κερκίδες του “Μελίνα Μερκούρη“, σημείωσε τη δυσκολία του επερχόμενου ματς και υπογράμμισε πως οι Κρητικοί θα διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Αναλυτικά το blog:

“Γεια σας! Για άλλη μια εβδομάδα μιλάμε μέσα από την στήλη του ΕΣΑΚΕ.

Θα σας μιλήσω για αυτό το ωραίο συναίσθημα του να παίζεις αγώνες σε ένα γήπεδο σαν αυτό του Ρεθύμνου (“Μελίνα Μερκούρη”)! Το να βλέπεις οικογένειες με παιδιά να χαίρονται το παιχνίδι αλλά και φίλους των δύο ομάδων να είναι μια παρέα και να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο, χειροκροτώντας και πανηγυρίζοντας κάθε προσπάθεια της ομάδας τους, χωρίς να υπάρχει ένταση και αψιμαχίες μεταξύ τους, ενώ στο τέλος να περιμένει ένα ζεστό χειροκρότημα και τις δύο ομάδες, είναι σίγουρα, δυστυχώς, κάτι σπάνιο στην Ελλάδα. Για αυτό στην ομάδα μας είμαστε περήφανοι και προσπαθούμε να το απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Στα αγωνιστικά παίξαμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και για ένα ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του Παναθηναϊκού ήταν πάρα πολύ υψηλή και έτσι δεν μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες για κάτι παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι όλοι στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν ένα ωραίο παιχνίδι.

Και τώρα πάμε στον Ολυμπιακό. Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη όπου έρχεται από ένα πολύ σημαντικό “διπλό” στην Ευρωλίγκα επί της Αρμάνι Μιλάνο, που συνδυάστηκε με μια πολύ καλή εμφάνιση. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Καλή συνέχεια σε όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…