Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Έχω δεθεί με τον Πανιώνιο”

“Έχω δεθεί με τον Πανιώνιο”

kalampokis faye council

kalampokis-faye-council

Το Ρέθυμνο πέρασε νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη (84-79), “γκρεμίζοντας” παράλληλα τα όνειρα του Πανιωνίου για παραμονή στην Α1. Το αξιοσημείωτο είναι πως αυτό επετεύχθη χάρη στην σπουδαία εμφάνιση ενός παίκτη που έχει τιμήσει στο παρελθόν την “κυανέρυθρη” φανέλα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα του “ιστορικού” την τριετία 2007-10 (με ένα διάλειμμα λίγων μηνών στο Τρεβίζο) και αποτέλεσε το “δήμιο” της πρώην του ομάδας ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 28 πόντους (3/5 διπ.-5/9 τρ.-7/8 βολές), 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Ο 37χρονος φόργουορντ της κρητικής ομάδας, μίλησε στο eBasket.gr, για τα αντικρουόμενα συναισθήματα της νίκης του Ρεθύμνου και της “καταδίκης” του Πανωνίου ενώ κράτησε μικρό καλάθι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

“Κάθε φορά που παίζω αντίπαλος με τον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερη στιγμή. Ήταν τρία από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου και δέθηκα πολύ με τους ανθρώπους της ομάδας” ήταν τα πρώτα λόγια του πολύπειρου άσου ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε ότι:

“Ο επαγγελματικός αθλητισμός κρύβει απρόοπτα και απρόσμενες καταστάσεις. Αυτό έγινε και χθες. Έτυχε να κάνω το καλύτερο μου φετινό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου. Πρέπει να παραδεχτώ ότι από τη μία χαίρομαι για την ομάδα μου που κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη αλλά από την άλλη το γεγονός ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε αυτή τη δυσμενή βαθμολογική θέση με στεναχωρεί. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και όλη τη σεζόν που παλεύει για να σωθεί” για να καταλήξει λέγοντας πως:

“Η ουσία όμως είναι ότι είμαστε επαγγελματίες  και όπως έκανα τρία χρόνια με τα “κυανέρυθρα” έτσι και τώρα με τη φανέλα του Ρεθύμνου, προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου να πανηγυρίζει νίκες”.

Το Ρέθυμνο βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου συγκατοικεί με τον Απόλλωνα Πάτρας (26 βαθμοί) με τον Καλαμπόκη να ξεκαθαρίζει ότι πρωταρχικός στόχος είναι εξασφάλιση μιας θέσης στην οκτάδα:

“Στόχος είναι τα πλέι οφ. Σίγουρα υπάρχουν οι βλέψεις και η αισιοδοξία για ένα καλό πλασάρισμα αλλά αυτό είναι μόνο φιλοδοξία. Εμείς στοχεύουμε στην είσοδο στα πλέι οφ και από κει και πέρα αναλόγως με την κατάσταση στην οποία θα βρισκόμαστε τότε τόσο εμείς όσο και οι άλλες ομάδες, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ο Κόμπι Καρλ μιλά στο ebasket

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των προπονητών που βρέθηκαν τα περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλεισ…