Κεντρική Ασίστ Shadow Πρώτος στον (Νέο) Κόσμο!

Πρώτος στον (Νέο) Κόσμο!

danos sotiris tomic1

danos-sotiris-tomic1

Όταν ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει Έλληνες που βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του ορίζοντα, τότε είναι ο αθλητισμός που αγαπάμε. Κι είμαστε διπλά περήφανοι, γιατί αυτούς τους δύο καταπληκτικούς τύπους, τον Γιάννη και τον Σωτήρη Ντάνο, εμείς τους “ανακαλύψαμε“. Χαιρόμαστε που ανεβαίνουν στην κορυφή, χαιρόμαστε που καθημερινά ολοένα και περισσότεροι μιλάνε γι’ αυτούς.

Είχαμε γράψει πρόσφατα ότι ο Σωτήρης έγινε “Πρώτο θέμα (και) στην Αυστραλία“. Η συνεργασία του με τον Μπερνάρντ Τόμιτς, που βρίσκεται στο Νο56 του κόσμου στο τένις, είναι σημαντικό γεγονός. Πόσο μάλλον όταν ο Τόμιτς υποστηρίζει (συνυπογράφουμε) ότι ο Σωτήρης είναι ένας από τους κορυφαίους φυσικοθεραπευτές στον κόσμο.

Η παρουσία του Σωτήρη Ντάνου στο Αυστραλιανό OPEN δεν πέρασε απαρατήρητη από την εφημερίδα “Νέος Κόσμος“, τη μεγαλύτερη εφημερίδα της ελληνικής ομογένειας. Ο εκ Σουηδίας ορμώμενος Έλληνας έγινε (ξανά) πρώτο θέμα, με την κ. Νέλλυ Σκουφάτογλου να υπογράφει το θέμα (πατήστε εδώ για να το διαβάσετε).

Στη συνέντευξη που παραχώρησε δεν έκρυψε ότι όνειρό του ήταν να παίξει μπάσκετ στον Παναθηναϊκό. Κι αν δεν τα κατάφερε ως αθλητής, όπως βλέπετε στη φωτογραφία και τη φανέλα φόρεσε, αλλά και τον Τόμιτς με τον πατέρα του “ανάγκασε” να παίξουν μπάσκετ.

Από την πλευρά μας, μπράβο και πάλι μπράβο. Η επιτυχία τού Σωτήρη, οι επιχειρηματικές επιτυχίες τού Γιάννη, νιώθουμε ότι είναι και δικές μας επιτυχίες. Και τους αξίζουν και με το παραπάνω.

Keep going

danos-tomic-pateras

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…