Κεντρική Ασίστ Shadow Πρώτο θέμα (και) στην Αυστραλία

Πρώτο θέμα (και) στην Αυστραλία

sotiris danos bernard tomic2

sotiris-danos-bernard-tomic2

Ο Γιάννης και ο Σωτήρης Ντάνος συνεχίζουν να στηρίζουν τον Αθηναϊκό στην Ελλάδα, ενώ στη Σουηδία οι επιχειρηματικές δραστηριότητες (κυρίως του Γιάννη) διαρκώς αυξάνονται. Ο Σωτήρης φέτος έχει βαλθεί να κατακτήσει όλον τον κόσμο και η αρχή έγινε από την Αυστραλία. Ο Ελληνοσουηδός φυσικοθεραπευτής, τους τελευταίους μήνες, μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Σουηδία και στη χώρα των καγκουρό, μαζί με έναν σπουδαίο τενίστα, τον Μπερνάρντ Τόμιτς, που βρίσκεται στο Νο56 του κόσμου.

Ο Τόμιτς φέτος επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί και η παρουσία του Σωτήρη είναι κάτι παραπάνω από σημαντική γι’ αυτόν, καθώς έχει αφεθεί στα μαγικά του χέρια και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Εκτενή αναφορά στη συμμετοχή του Τόμιτς στο Αυστραλιανό Open, αλλά και στη συνεργασία του με τον Σωτήρη Ντάνο, έκανε μια από της μεγαλύτερες εφημερίδες της Αυστραλίας, η Courier Mail, η οποία φιλοξενεί δηλώσεις και των δύο.

danos-diapistefsi

Είναι ευχάριστος άνθρωπος κι είναι ωραίο να συνεργάζομαι μαζί του“, δήλωσε ο Σωτήρης, ο οποίος βέβαια τόνισε πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει πλήρως ο Τόμιτς. Από τη στιγμή που είναι δίπλα του, είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…