Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ποιος πληρώνει;

Ποιος πληρώνει;

trinchieri1

trinchieri1

Καλή χρονιά φιλαράκια. Σας έλειψα; Σαν τα χιόνια, έκανα την επανεμφάνισή μου. Κι έχω πάλι πολλά και ζουμερά να γράψω. Ο πρόεδρος βρέθηκε στη Λάρισα. Δεν ήταν ποτέ “αντιδημοσιογραφικός” (τόσους δημοσιογράφους πληρώνει…), οπότε δεν είπε όχι όταν του ζητήθηκε συνέντευξη. Ρωτήθηκε για το θέμα που έχει ανακύψει με τον Αντρέα Τρινκιέρι κι απάντησε μονολεκτικά: “Αρλούμπες“.

Έτσι θα τον βόλευε να είναι, αλλά έλα που το ζήτημα είναι και υπαρκτό και σοβαρό, κι ας το κάνουν γαργάρα οι πέριξ του. Ήδη ο Ιταλός έστειλε ενημέρωση στη ΦΙΜΠΑ, σχετικά με το χρέος προς αυτόν και ζητά παράλληλα την τιμωρία της ΕΟΚ. Κι όταν λέμε τιμωρία, εννοούμε τον αποκλεισμό της “επίσημης αγαπημένης“, αλλά αυτό πείτε ότι θα ξεπεραστεί.

Η Ομοσπονδία έχει τον χρόνο να πληρώσει και να μην υπάρξει πρόβλημα συμμετοχής των ομάδων μας στις διοργανώσεις. Δεν είναι ανάγκη να το κάνει αύριο το πρωί, ακόμα κι αν τιμωρηθεί από το ΒΑΤ. Αλλού είναι το πρόβλημα κι εγώ θα σας το εξηγήσω απλά κι όμορφα.

Αν από την αρχή έρχονταν σε συμφωνία τα χρήματα που θα πλήρωνε η ΕΟΚ δεν θα ξεπερνούσαν τις 60.000 ευρώ. Το είπε, μάλλον αφελώς, ο Τάκης Τσαγκρώνης. Όμως, ουδείς πλησίασε τον Τρινκιέρι, ουδείς μπήκε σε λογική διαπραγμάτευσης κι έτσι ο Ιταλός ζήτησε όλο το ποσό. Όχι μόνο τα δεδουλευμένα. Ποσό που αγγίζει τις 110.000 ευρώ.

Κάνω μια υπόθεση εργασίας, για να μην αδικήσω κανέναν: Άντε κι εξαρχής ήταν ανένδοτος ο Τρινκιέρι ως προς το “κούρεμα” του χρέους, άντε και μπορούσαν μόνο να διαπραγματευτούν τον τρόπο αποπληρωμής του. Μιλάμε για 110.000 ευρώ. Τώρα όμως, με τα δικαστικά έξοδα, τους δικηγόρους κι όλα τα παρελκόμενα, το χρέος έχει ανεβεί στις 150.000 ευρώ. Κι ίσως να είναι και λίγο παραπάνω…

Συμβαίνουν αυτά και ποσώς θα με ενδιέφερε, αν τα επιπλέον χρήματα δεν έβγαιναν από τον κρατικό προϋπολογισμό, από την επιχορήγηση προς την ΕΟΚ, για να πάνε σε χρέη που δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο επειδή κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μιλήσει με τον Τρινκιέρι.

Αυτά τα χρήματα (40.000 ευρώ) θα λείψουν από κάπου. Και κάποιος εντέλει, πρέπει να λογοδοτήσει, αν (λέω αν) δοθούν. Η προσφιλής τακτική είναι να δοθούν και να περάσει το θέμα στα μουλωχτά. Γι’ αυτό, άλλωστε, πληρώνεται τόσος κόσμος. Για να μην ψάχνει

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …