Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πιο σκληροί στο Ευρωμπάσκετ”

“Πιο σκληροί στο Ευρωμπάσκετ”

antetokounmpo dunk pagkosmio

antetokounmpo-dunk-pagkosmio

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε τα περισσότερα φλας πάνω του κατά τη διάρκεια της παραμονής των Μπακς στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με τους Νικς. Ο 20χρονος φόργουορντ ήταν το επίκεντρο από την ομάδα των Μπακς και φρόντισε να αποζημιώσει άπαντες με την εξαιρετική του εμφάνιση, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επικράτηση του Μιλγουόκι.

Ο διεθνής άσος παραχώρησε συνέντευξη στο fibaeurope.com όπου αναφέρθηκε στην καριέρα του μέχρι στιγμής αλλά και το κεφάλαιο εθνική ομάδα. Αρχικά είπε πως είχα μια συνομιλία με τον Φώτη Κατσικάρη “Πήγα και τον βρήκα, τα είπαμε λίγο, γνώρισα το γιό του και είχαμε μια συζήτηση για την εθνική ομάδα. Μου ευχήθηκε να είμαι υγιής, να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και τα καλύτερα έρχονται” ενώ υπαινίχθηκε ότι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της γαλανόλευκης στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ:

“Ο κόουτς μου είπε ότι φέτος πρέπει να κατέβουμε στη διοργάνωση και όχι μόνο να παίξουμε καλύτερα αλλά, κυρίως, να “δαγκώνουμε” περισσότερο. Αυτό γιατί στην αναμέτρηση ενάντια στη Σερβία (για το Παγκόσμιο), βγήκαμε στο παρκέ να παίξουμε μπάσκετ αλλά δεν δώσαμε σημασία στο physical κομμάτι του παιχνιδιού. Τώρα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί” σχολίασε ο “Greek Freak“.

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στους Μπακς και το μέλλον του στο ΝΒΑ. Όπως υπογράμμισε στόχος του είναι “να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ” και έπειτα έκανε μια αναδρομή στο κλειστό του Ζωγράφου “Θυμάμαι πριν δύο χρόνια που έπαιζα στον Φιλαθλητικό, στην Α2, δυσκολευόμουν να αγωνιστώ ακόμα και σε αυτό το πρωτάθλημα. Και μετά σκέφτομαι όταν έφθασα στο ΝΒΑ και όλα τα στοιχεία που βελτίωσα για να φθάσω στο σημείο που είμαι τώρα. Σε σημείο που έχω συνηθίσει πλέον το παιχνίδι και νιώθω άνετα“.

Ενώ κατέληξε αναρωτώμενος “Αν συνεχίσω να δουλεύω στους ίδιους ρυθμούς, που θα βρίσκομαι σε δύο χρόνια από τώρα; Ποιος ξέρει τι θα μπορώ να κάνω μέχρι τότε;…”.

“Ταβάνι” του ο “ουρανός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…