Κεντρική Ασίστ Περαστικός Η επιστροφή του “ξανθού”

Η επιστροφή του “ξανθού”

ioannidis giannis

ioannidis-giannis

Καλημέρα σε όλους. Σας είπα από την προηγούμενη συνάντησή μας ότι έχω πράγματα να γράψω, κι αυτό θα πράξω. Περίμενα να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις, έτσι ώστε να μπορώ να γράψω αυτά που θα διαβάσετε, χωρίς να κινδυνεύσω να χαρακτηριστώ προπαγανδιστής, παραμονές εκλογών.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε με μεγαλοπρέπεια ότι δεν θα είναι υποψήφιος, βάζοντας τέλος σε μια διαδρομή 11 χρόνων. Παρότι και θέσεις πήρε, και πράγματα έκανε, η γνώμη μου είναι πως ήταν… Περαστικός από την πολιτική. Το μπάσκετ είναι η βάση και το σπίτι του κι ο “ξανθός” είναι από τους ανθρώπους που δεν φεύγουν εύκολα από το σπίτι τους.

Εδώ επιστρέφει. Εδώ που μεγαλούργησε. Κι επιστρέφει στην ομάδα από την οποία -στην ουσία- ποτέ δεν έφυγε: Στον Άρη! Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα ηγηθεί της προσπάθειας για να ξαναγίνει ο ΆρηςΑυτοκράτορας“, βάζοντας εμπειρία, γνωριμίες, αλλά και μεθοδικότητα, συγκεντρώνοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που βρήκε στον δρόμο του, είτε ως προπονητής, είτε ως πολιτευτής.

Η άνοδος του ΠΑΟΚ, η επικείμενη είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ, “χτύπησαν καμπανάκι” στον Άρη. Η υπάρχουσα διοίκηση έχει κατορθώσει να ξαναφέρει την ομάδα σε έναν δρόμο, όπου δεν χάνεται (οικονομικά) η μπάλα, όπου δεν είναι σύμφυτο το όνομα του Άρη με την “αναξιοπιστία“, όσον αφορά στις πληρωμές.

Ο Άρης δεν μπορεί παρά να είναι πρωταγωνιστής κι αυτό είναι το νέο όραμα του Γιάννη Ιωαννίδη. Να τον ξαναφέρει στην κορυφή. Η παρουσία του θα αποτελέσει εγγύηση για υποψήφιους επενδυτές, ενώ παράλληλα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για επαναπροσέγγιση παλιών αθλητών (όπως έχει συμβεί ήδη με τον Νίκο Γκάλη), παραγόντων, ανθρώπων που μεγάλωσαν με τον Άρη να είναι ο “Αυτοκράτορας” του ελληνικού μπάσκετ.

Μόνο “Περαστικοί” δεν θα συμφωνήσουν πως αν αναμειχθεί ο Ιωαννίδης, όταν επιβεβαιωθούν όσα γράφω, το πρωτάθλημα θα αποκτήσει άλλη αίγλη, με τους δύο “αιώνιους” της Αθήνας να παραμένουν ανταγωνιστικοί, την ΑΕΚ να ανεβαίνει και να διεκδικεί και τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη να ενισχύει την -έτσι κι αλλιώς- εξαιρετικά πετυχημένη προσπάθεια που γίνεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …