Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έτοιμοι για μάχη”

“Έτοιμοι για μάχη”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολη δοκιμασία στην τέταρτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα, καθώς θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (22/1) τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ξεκαθάρισε πως το “τριφύλλι” θα πρέπει να είναι έτοιμο για σκληρή μάχη.

“Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα από τα φαβορί για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα κι έχουν το πλεονέκτημα πως οι περισσότεροι από τους παίκτες τους είναι μαζί για πολλά χρόνια.

Το παιχνίδι τους στο τρανζίσιον και το επιθετικό ριμπάουντ είναι τα πιο δυνατά δυνατά στοιχεία τους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία σκληρή αναμέτρηση“, τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός, ενώ ο Έι Τζέι Σλότερ πρόσθεσε:

“Αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, ένα από τα φαβορί για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ξέρουμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να παλέψουμε και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…