Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Το “ευχαριστώ” στον κόσμο

Το “ευχαριστώ” στον κόσμο

apollon perivola kosmos

apollon-perivola-kosmos

Ο Απόλλωνας Πάτρας έφθασε κοντά στο να πετύχει τη μεγάλη έκπληξη και να λυγίσει τον Παναθηναϊκό αλλά στα τελευταία λεπτά οι “πράσινοι” επιβλήθηκαν και απέτρεψαν τη γκέλα. Όσο εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της πατρινής ομάδας στο παρκέ άλλο τόσο άψογη ήταν και η παρουσία των οπαδών τις στις κερκίδες της Περιβόλας.

Για το λόγο αυτό οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας ευχαρίστησαν τους φίλους του Απόλλωνα και ζήτησαν να συνεχίσουν να στηρίζουν δυναμικά την ομάδα και στα επερχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Ο Απόλλων Carna ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για την συμπαράσταση τους στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Η συμπεριφορά τους στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου ήταν υποδειγματική και στα σαράντα λεπτά του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα από τους φιλάθλους του Απόλλωνα Carna, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Γεγονός το οποίο σχολιάστηκε θετικά από παράγοντες του μπάσκετ και από τον αθλητικό Τύπο.

Η εικόνα που επικράτησε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες και επιβεβαιώνει ότι η Πάτρα βραβεύεται επάξια από τον ΕΣΑΚΕ για το ήθος των φιλάθλων του Απόλλωνα Carna τα τελευταία δύο χρόνια. Παράλληλα, δικαιώνει τις προσπάθειες που καταβάλλει διαχρονικά η διοίκηση με στόχο να επικρατεί φιλικό προς τις οικογένειες κλίμα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Απόλλωνα Carna ευχαριστούν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου την προηγούμενη Δευτέρα, και υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο της ομάδας στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Carna ζητάει από τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας, και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά και σε κάθε αγωνιστική και κοινωνική δράση που αναλαμβάνει, όπως έκαναν συνέχεια και με συνέπεια μέχρι σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…