Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Επίβραβευση και κίνητρο”

“Επίβραβευση και κίνητρο”

eleni micha aris petroupolis

eleni micha - aris petroupolis

Προερχόμενος από την Α’ ΕΣΚΑ ο Άρης Πετρούπολης αγωνίζεται φέτος στην Α2 γυναικών, διαγράφοντας εξαιρετική πορεία. Η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Μίχα, βραβεύτηκε από τον ΣΕΠΚ για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ΕΣΚΑ και μίλησε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου για την τιμή που της έγινε αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την βράβευση της από τον ΣΕΠΚ και τα συναισθήματα της: “Οπωσδήποτε αυτά που νιώθω είναι χαρά, καθώς μπορεί να μην ήταν μεγάλη η κατηγορία, όμως είναι μία επιβράβευση για την προσπάθεια που γίνεται και μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε. Όταν παρέλαβα το βραβείο συγκινήθηκα λίγο με την κόρη μου γιατί πραγματικά της χρωστάω πολλά. Αναπόφευκτα την έχω καθημερινά μαζί μου στο γήπεδο και παρ’ όλ’ αυτά συμπαραστέκεται και συμμετέχει στις χαρές και στις δυσκολίες”.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών: “Έχουμε βρει ένα καλό ρυθμό για το δεύτερο γύρο. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πλασαριστούμε μέσα στην πρώτη τετράδα. Τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα κάτι τέτοιο φαίνεται εφικτό. Στον πρώτο γύρο είχαμε μία αγωνιστική πτώση, όμως επανήλθαμε αρκετά γρήγορα και επανήλθαμε”.

Για το πρωτάθλημα της Α2 και γενικότερα το γυναικείο μπάσκετ: “Νομίζω ότι γίνεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος και δεν μπορείς να επαναπαυτείς σε κανένα παιχνίδι. Στην Α1 υπάρχουν 3-4 ομάδες που κονταροχτυπιούνται, όμως το γυναικείο μπάσκετ θέλει μεγάλη βοήθεια στον τομέα της παραγωγικότητας. Τα μικρότερα παιδιά δεν μπορούν να βοηθήσουν εξαιτίας των μαθημάτων τους.

Υπάρχει μία διαφορετική νοοτροπία και τα μικρά κορίτσια ενώ καλούνται δεν έρχονται να πλαισιώσουν τις γυναικείες ομάδες και να συμπαρασταθούν. Αυτό δυσκολεύει τη δική μας δουλειά αλλά και την βελτίωση τους. Αυτό φαίνεται και στους μέσους όρους ηλικίας των ομάδων που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…