Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Υπάρχει ικανοποίηση”

“Υπάρχει ικανοποίηση”

makridimas

makridimas

Ο Ίκαρος αποτελεί πλέον μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Γ’ Εθνικής, Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει σταθεροποιήσει την παρουσία της πλέον στις Εθνικές κατηγορίες πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Μακρυδήμας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αλλά και για το ρόστερ που διαθέτει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για τον απολογισμό του Ικάρου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: “Υπάρχει ικανοποίηση. Έχουμε 7 νίκες και θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες, όμως θα μπορούσαν να είναι και λιγότερες, καθώς το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά ισορροπημένο κι οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Είναι σημαντικό ότι μπαίνουμε στη διακοπή των Χριστουγέννων έχοντας μαζέψει ήδη 7 ροζ φύλλα αγώνα. Η συνέχεια είναι άγνωστη για όλους, καθώς τα πράγματα είναι ισορροπημένα κι έτσι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις”.

Για τους στόχους που υπάρχουν: “Φέτος υπάρχουν πιο πολλές ανταγωνιστικές ομάδες σε σχέση με πέρσι που ήταν πιο εύκολο για μία ομάδα να διακριθεί. Από την αρχή της χρονιάς προσπαθούμε να έχουμε μία καλή και αξιοπρεπή πορεία. Στο ξεκίνημα δείξαμε κάποια αρνητικά σημάδια, όμως όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε κι ευελπιστούμε ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται”.

Για το ρόστερ του Ικάρου στο οποίο υπάρχουν παίκτες όπως οι Φαλέκας και Συριστρατίδης: “Θέλαμε να κάνουμε μία προσπάθεια κρατώντας τον βασικό κορμό και να προσθέσουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το περσινό αγωνιστικό μας επίπεδο. Βρέθηκε το καλοκαίρι η περίπτωση του Αλέξη Φαλέκα, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και παράδειγμα προς μίμηση και τον φέραμε στην ομάδα. Αυτή η μεταγραφή θεωρώ ότι μας ανέβασε ένα επίπεδο σε ικανότητα κι εμπειρία. Με τον Αλέξη είχαμε συνεργαστεί και στον Ίκαρο Καλλιθέας όπου βρισκόμουν ως άμεσος συνεργάτης κι από εκεί γνώριζα ότι εκτός από άψογος επαγγελματίας είναι και πολύ καλός χαρακτήρας. Από την πλευρά του κι εκείνος φάνηκε ότι εκτιμάει κάποια πράγματα στον τρόπο δουλειάς μου κι έτσι αποφάσισε να έρθει και να κλείσει την αθλητική του καριέρα στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης“.

Για τα όσα εύχεται για το 2015: “Το πιο βασικό είναι να έχουμε υγεία και ευτυχία, ώστε να μπορούμε να κάνουμε αυτό που πραγματικά αγαπάμε. Αν είναι να έρθουν οι επιτυχίες θα είναι ευπρόσδεκτες, όμως εγώ θα είμαι ευχαριστημένος και μόνο που μπορούμε μαζί με την ομάδα να δουλεύουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Κάποια πράγματα είναι να γίνουν και κάποια άλλα όχι. Εύχομαι να να χαμογελάσουμε μέσα στο 2015“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…