Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Άμυνα και πάλι άμυνα…

Άμυνα και πάλι άμυνα…

slaughter pao

slaughter-pao

Ο Έι Τζέι Σλότερ ήταν για ακόμα μία φορά καταλυτικός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός γκαρντ “πήρε φωτιά” στο τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και βοήθησε τα μέγιστα ώστε το “τριφύλλι” να φτάσει στη νίκη και να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Top 16 της Ευρωλίγκα. Ο Σλότερ μίλησε στο eBasket για τη σπουδαία νίκη επί των Ισραηλινών αλλά και τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

“Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, καθώς καταφέραμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας που είναι το πιο σημαντικό στη φάση που βρισκόμαστε. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και το έργο μας ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Ο κόουτς Ιβάνοβιτς μας είχε τονίσει πως πρέπει να παίξουμε εξαιρετική άμυνα πάνω στους αντιπάλους μας, οι οποίοι είναι καλοί χειριστές και ξέρουν άψογα να παίζουν το ενας με έναν.

Στο ξεκίνημα δεν μπορέσαμε να τους ανακόψουμε, ωστόσο στη συνέχεια και ειδικότερα στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε πραγματικά καλή άμυνα και καταφέραμε να πετύχουμε τη μεγάλη ανατροπή. Μέσα από την άμυνα μας, κερδίσαμε ψυχολογία και βάλαμε μεγάλα καλάθια στην επίθεση”, τόνισε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ.

Όσο για το πως ένιωσε όταν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω ακόμα και με 12 πόντους, ανέφερε: “Δεν ξεκινήσαμε όσο καλά θα θέλαμε, ωστόσο όλοι πιστεύαμε εξ’ αρχής πως μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε πως αν παίζαμε καλύτερη άμυνα θα κάναμε την ανατροπή και αντιδράσαμε σαν μία μεγάλη ομάδα”.

Τέλος όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα με τη Μπαρτσελόνα, υποστήριξε: “Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα τους αντιμετωπίσουμε. Μεγάλος στόχος, πάντως, είναι να κρατάμε αλώβητη την έδρα μας και μετά βλέπουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…