Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Ο Μαρκάκης στο “τιμόνι”

Ο Μαρκάκης στο “τιμόνι”

diakogeorgiou markakis dodekanisos

diakogeorgiou-markakis-dodekanisos

Ο Αντώνης Μαρκάκης είναι ο νέος τεχνικός της Δωδεκανήσου καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον σύλλογο. Στόχος είναι η κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας της ΟΣΕΚΚ και ο πρόεδρος, Κάλλιστος Διακογεωργίου, αποφάσισε να δώσει τα “κλειδιά” της ομάδας τον κ. Μαρκάκη. Κατά την παρουσίαση του μίλησαν ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου και ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου ενώ έδωσε το “παρών” και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Τάκης Καλούδης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, καλωσόρισε τον νέο προπονητή: “Μετά από ώριμη σκέψη και εκτιμώντας τις δυνατότητες και το μπασκετικό προφίλ του Αντώνη Μαρκάκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το νέο προπονητή σας. Δεν θα μπορούσε η ομάδα να μείνει χωρίς προπονητή και ο Αντώνης Μαρκάκης είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος. Μαζί με τον Βαγγέλη Χατζηαντωνίου θα είναι οι προπονητές κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μας ενδιαφέρει η καλή εικόνα και η καλή λειτουργία της ομάδας. Ακολουθεί το φάιναλ-φορ και φυσικά ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Οι προϋποθέσεις υπάρχουν και η προσπάθεια μας συνεχίζεται. Θέλουμε να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο. Εύχομαι στο νέο προπονητή καλή επιτυχία και να συνεχιστούν οι επιτυχίες της ομάδας. Είμαστε μία οικογένεια και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Εν συνεχεία, μίλησε ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου: “Καλωσορίζω εκ μέρους των αθλητών το νέο μας προπονητή στην ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του. Όλοι ξέρουμε τον Αντώνη Μαρκάκη και την προσφορά του στο ροδίτικο μπάσκετ. Έχουμε και φέτος πολλές δυνατότητες να πετύχουμε τους στόχους μας. Το όνειρο μου είναι να φέρουμε πολλά παιδιά με αναπηρία στο γήπεδο και η ομάδα να δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Όλη η ομάδα καλωσορίζει τον Αντώνη Μαρκάκη και θεωρώ ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία για το καλό του Γ.Σ. Δωδεκάνησος“.

Την “σκυτάλη” πήρε, ο ίδιος ο Μαρκάκης που εξέφρασε την ευχαρίστηση του: “Πήρα την απόφαση να βοηθήσω την ομάδα και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Τα παιδιά αυτά εκπροσωπούν τη θέληση, η οποία δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον στη ζωή μας. Έχουν καρδιά και στόχους κι αυτό είναι κάτι που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Δέχθηκα με ευχαρίστηση να συνεργαστώ με την ομάδα. Έρχομαι για να μάθω κι εγώ πράγματα και να βαδίσουμε όλοι μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα είμαι ευχαριστημένος να συμβάλλω στην πραγματικά σπουδαία προσπάθεια της ομάδας”.

Τέλος, ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, σημείωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την άμεση βοήθεια της στο θέμα του προπονητή και καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου τον Αντώνη Μαρκάκη στην ομάδα μας. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάνω απ’ όλα πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να οδηγήσουμε ψηλά και πάλι τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος“.

Την προσεχή Κυριακή (30/11) στις 11:00 η διοίκηση του συλλόγου έχει ραντεβού με όλους τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο για συζήτηση εφ όλης της ύλης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…