Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Αποτύχαμε στην άμυνα”

“Αποτύχαμε στην άμυνα”

likogiannis kolosso

likogiannis-kolosso

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη της ΑΕΚ ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης . “Χάσαμε την συγκέντρωση μας όταν η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ” δήλωσε ο κόουτς των Ροδιτών επισημαίνοντας ότι η ομάδα του απέτυχε εντελώς στην άμυνα:

”Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κόουτς της ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη. Το ματς είχε δύο όψεις όσον αφορά την επίθεση. Στην άμυνα αποτύχαμε εντελώς! Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, δίνοντας πόντους στην ΑΕΚ στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι απαράδεκτο το ότι είχαμε να δώσουμε 2 και 3 φάουλ ώστε να εμποδίσουμε τους αιφνιδιασμούς της ΑΕΚ και δεν κάναμε ποτέ χρήση τους.

Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας όταν η ΑΕΚ ξέφυγε στο σκορ με 8-9 πόντους. Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίρνουμε δύναμη από την άμυνα. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, που πρέπει να κερδίσουμε”.

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, δήλωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας σε μία δυνατή έδρα με ένα δυνατό αντίπαλο. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Όμως στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Πιστεύω ότι το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια που κάναμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…