Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πολύ καλό “τεστ”

“Πολύ καλό “τεστ”

skourtopoulos rethimno

skourtopoulos-rethimno

Το Ρέθυμνο παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναφέρθηκε στο πλάνο που ετοίμασε για να κοντράρει το “τριφύλλι” ενώ απένειμε τα εύσημα στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για το μπάσκετ που παίζει ο Παναθηναϊκός:

“Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες κι ιδίως στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα. Βλέποντάς τον απέναντι στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και με μόλις 2 ημέρες να μεσολαβούν, προσπαθήσαμε με κάποια τρικ και “ζώνη” και λίγο πιεστική άμυνα να μετρήσουμε κι εμείς τις δυνάμεις μας, αφού ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ.

Προερχόμαστε από δύσκολες ημέρες, αφού χάσαμε με τραυματισμό τον Σάφτενααρ, ενώ ίσως σήμερα (9/11) ρισκάραμε με τον Κουμπούρα, αφού έχει άσχημα χτυπημένο το δάχτυλο. Θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που παίζει εκπληκτικό μπάσκετ. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό στην Κρήτη, θα προετοιμαστούμε κι αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε δυνατοί στο σύνολο της χρονιάς.

Καλή επιτυχία στον κόουτς και συγχαρητήρια πάλι για το πολύ καλό μπάσκετ του Παναθηναϊκού, το οποίο χαιρόμαστε κι εμείς που το βλέπουμε”.

Σε ερώτηση για το αν το Ρέθυμνο μπορεί να επαναλάβει την προ διετίας πορεία (4η θέση στα πλέι οφ): “Πολλοί το συζητούν κι όλοι το θέλουμε και θέλουμε. Αλλά είναι τεράστια η διαφορά εμπειρίας. Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουμε στα δύσκολα. Σαν πρώτος στόχος κι εφικτός είναι τα playoffs. Υπάρχει άριστο κλίμα, τα παιδιά προσπαθούν, επομένως βλέποντας και κάνοντας“.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Βίνσεντ Κάουνσιλ, υποστήριξε: “Παίξαμε δυνατά, αλλά υστερήσαμε σε κάποιες λεπτομέρειες και δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε καλά, αλλά οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι, ευστόχησαν σε πολλά τρίποντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…