Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σκληρό παιχνίδι με ΠΑΟ”

“Σκληρό παιχνίδι με ΠΑΟ”

lojeski dunk

lojeski-dunk

Ιδιαίτερα αμφίρροπο είναι το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι αποκλειστικά στο eBasket.gr, με τον άσο του Ολυμπιακού να θεωρεί ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο.

Παράλληλα, ο Λοτζέσκι απάντησε για τις απουσίες των Ντάρντεν και Παπαπέτρου στη θέση “3”, αλλά και για τη δική του παρουσία, έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας και εμπειριών στην Ευρωλιγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι:
“Θα είναι πολύ σκληρό παιχνίδι και το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο είναι θετικό για εμάς γιατί τους δίνουν πολλή ενέργεια. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν σημαντικά ρόλο όλα αυτά.

Και πέρυσι δείχναμε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να επικρατήσουμε. Πρέπει να λειτουργήσει σαν μάθημα η περσινή ήττα και να είμαστε προετοιμασμένοι για τη νίκη και την πρόκριση».

Σχετικά με τις απουσίες του Ντάρντεν και του Παπαπέτρου, που τον αφήνουν μόνο στη θέση  “3”, σχολίασε: “Οι απουσίες και των δύο είναι πολύ σημαντικές και ελπίζουμε να είναι πίσω το συντομότερο δυνατό. Ο Τρεμέλ θα είναι αρκετά γρήγορα στις προπονήσεις και θα μας βοηθήσει, ενώ στο διάστημα της απουσίας του, το σημαντικότερο παιχνίδι είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ όποια απώλεια στην Ευρωλίγκα έχουμε χρόνο να τη διορθώσουμε”.

Όσο για τη δική του παρουσία μετά από μία σεζόν εμπειριών στην Ευρωλίγκα, είπε: “Σίγουρα θα είμαι καλύτερος. Γνωρίζω καλύτερα τις απαιτήσεις στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και τους συμπαίκτες μου, γεγονός που με κάνει να νιώθω πιο άνετα και περισσότερο απελευθερωμενος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …