Μικρά από ΟΑΚΑ

obradovic oaka

obradovic-oaka

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (21:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θέλει τη νίκη, ώστε να κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αρωγός στην προσπάθεια της θα είναι ο κόσμος, ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό “παρών” στο γήπεδο.

Το eBasket.gr βρίσκεται ήδη στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και φυσικά μετά την αναμέτρηση.

– 20:15 Λιγοστοί είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονται μέχρι στιγμής στις κερκίδες. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει ζέσταμα, ρίχνοντας σουτάκια.

-20:20 Από πλευράς Φενέρμπαχτσε, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει ξεκινήσει ζέσταμα.

– 20:22 Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με την “πράσινη” ΚΑΕ να έχει ετοιμάσει ένα βίντεο αφιέρωμα στον πολύπειρο Σέρβο τεχνικό.

-20:30 Σιγά σιγά και οι υπόλοιποι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν την εμφάνιση τους στο παρκέ.

-20:35 Η προσέλευση είναι μικρή μέχρι στιγμής.

-20:44 Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους

-20:49 Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης, Παππάς, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης, Γκιστ, Μπατίστα, Μπουμς, Ράιτ.

– 21:15 Ο Παναθηναϊκός μπήκε για ζέσταμα και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του, ο οποίος σιγά σιγά γεμίζει το ΟΑΚΑ. Περίπου 8.000 φίλαθλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…