Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κίνητρο ο Ολυμπιακός”

“Κίνητρο ο Ολυμπιακός”

batista filiko

batista-filiko

Δουλειά και πάλι δουλειά. Αυτό είναι που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Εστεμπάν Μπατίστα. Ο Ουρουγουανός σέντερ, μιλώντας στο ebasket.gr, τόνισε πως το “τριφύλλι” προπονείται σκληρά ώστε να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη, υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι ένα κίνητρο γι’ αυτόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία της ομάδας: “Η προετοιμασία έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Εγώ από την αρχή που ήρθα στην ομάδα προσπαθώ να βρω το ρόλο μου. Όλοι προσπαθούμε καθώς είμαστε νέα ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά. Δουλεύουμε πολύ ώστε να αποκτήσουμε χημεία μεταξύ μας”.

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: “Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι πιο έτοιμος από εμας καθώς έχει τον ίδιο κορμό με πέρυσι. Για μας είναι ένα κίνητρο ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη”.

Για την Ευρωλίγκα: “Είμαστε μία νέα ομάδα και δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά προκειμένου να εμφανιστούμε έτοιμοι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα ο όμιλος που βρισκόμαστε είναι δύσκολος, ίσως ο πιο δύσκολος της φετινής διοργάνωσης καθώς περιλαμβάνει πολύ μεγάλες ομάδες. Ωστόσο και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θεωρώ πως μπορούμε σίγουρα να πάρουμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Θα είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, αλλά προετοιμαζόμαστε σκληρά για αυτό το σκοπό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…