“Θέλουμε χρόνο”

ivanovic

ivanovic

Χαμηλά παραμένουν οι τόνοι στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, με τον τεχνικό των “πρασίνων”, Ντούσκο Ιβάνοβιτς να τονίζει ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμα χρόνο, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Παράλληλα, τόνισε ότι η αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά είναι δύσκολη και ζήτησε την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, κάτι που αποτελεί και στόχο της ίδιας της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάνοβιτς δήλωσε:
“Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα κι ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να βρούμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στην επιθυμητή κατάσταση προπόνηση με προπόνηση κι αγώνα με αγώνα. Πρέπει, όμως να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της πρεμιέρας. Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος είναι δύσκολοι. Η Νέα Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να παίξουμε καλά.

Εκείνο που ευχόμαστε είναι να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξει και βέβαια να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος και η ευχή μας ταυτόχρονα”.

Από την πλευρά των παικτών, το λόγο πήρε ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος είπε:
“Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά στο πρωτάθλημα. Μέχρι την πρεμιέρα θα έχουμε δώσει μόνο έναν επίσημο αγώνα. Πάντως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμενα ξεκινήσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μας, όπως κάθε χρονιά, είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα γίνεται.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να γίνει ένα όμορφο πρωτάθλημα και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Σε ότι αφορά εμάς, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…