Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Φωτεινά χαμόγελα (pics)

Φωτεινά χαμόγελα (pics)

rethimno xamogelo 3

rethimno-xamogelo (3)

Μετά από ένα τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες και παιδικά χαμόγελα, την Κυριακή (03/08) ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ρέθυμνο, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αγάπης και χαράς. Η διοργανώτρια αυτής της εκδήλωσης ήταν η καρναβαλική ομάδα “ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ CLUB” για “Το Χαμόγελο του Παιδιόυ”

Η τρίτη και τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων έλαβε χώρα στον Δημοτικό Κήπο του Ρεθύμνου, με πλήθος κόσμου να συρρέει για να στηρίξει την προσπάθεια.

Η ομώνυμη ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου (η οποία αγωνίζεται στην Α1) έδωσε το παρών και σε αυτή την κοινωνική προσπάθεια στηρίζοντας “Το χαμόγελο του Παιδιού”. Η μασκότ της ομάδας του Ρεθύμνου, Αγορίνος, οι παίκτες, οι προπονητές και γενικά όλη η ομάδα ήταν παρόντες και μέσα σε ένα μίνι γήπεδο μπάσκετ που στήθηκε στον Δημοτικό Κήπο ειδικά για την περίσταση, έπαιξαν με τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους δίδαξαν μερικά από τα μυστικά του αθλήματος.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο μετά το τέλος των εκδηλώσεων, εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία συγχαίρει τους διοργανωτές και όσους βοήθησαν για να στηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή.

rethimno-xamogelo (1)

rethimno-xamogelo

rethimno-xamogelo (7)

rethimno-xamogelo (5)

rethimno-xamogelo (4)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…