Κεντρική Διεθνή Στο “κόλπο” για Μουρ

Στο “κόλπο” για Μουρ

E Twaun Moore

E-Twaun-Moore

“Άρωμα” από… NBA θέλει να αποκτήσει η Αρμάνι Μιλάνο η οποία προσπαθεί να πείσει τον Ε’ Τάουν Μουρ προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της και να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή.

Η αποχώρηση του Κιθ Λάνγκφορντ και τους Κέρτις Τζέρελς έχει δημιουργήσει μία “τρύπα” στη γραμμή των γκαρντ και οι πρωταθλητές Ιταλίας “ψάχνονται” για να την… κλείσουν. Έτσι, η Αρμάνι επιχειρεί το μεγάλο “κόλπο” με τον πρώην παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ καθώς ο Λούκα Μπάνκι πιστεύει ότι ο Αμερικανός άσος μπορεί να δώσει άλλον… αέρα στο ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο και η Αρμάνι ευελπιστεί σε μία θετική απάντηση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το εμπόδιο που έχουν να υπερκεράσουν οι Ιταλοί είναι συγκεκριμένο και ονομάζεται… Σακραμέντο Κινγκς.

Οι “Βασιλιάδες” κινήθηκαν επίσημα για να κάνουν δικό τους τον Μουρ και ουσιαστικά του δίνουν την προοπτική να συνεχίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Από την άλλη, η Αρμάνι του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και την ευκαιρία να παίξει στην Ευρωλίγκα, άρα και στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Τι θα επιλέξει ο Μουρ που αυτή την περίοδο είναι φρι έιτζεντ;

Αναμένονται εξελίξεις προσεχώς… Ο 25χρονος γκαρντ που πέρασε ένα “φεγγάρι” από την Ιταλία το 2011 (σ.σ. έπαιξε στην Τρεβίζο λόγω του λοκ άουτ) έχει δώσει το “παρών” σε 192 παιχνίδια στο NBA με τους Μπόστον Σέλτικς και τους Ορλάντο Μάτζικ έχοντας μέσο όρο 6,2 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…