Βαράει διάλυση

coach boards

coach-boards

Αυτά είναι. Τώρα έχουμε “Περαστικό” και σε σφηνάκι! Διαβάσατε το χθεσινό μου άρθρο για το… ραντεβού στα γουναράδικα. Τί ήταν να το γράψω; Ο κακός χαμός έχει γίνει στην ομάδα.

Είχαμε όχι μία, αλλά δύο παραιτήσεις. Λίαν συντόμως θα ανακοινωθούν κι επίσημα. Ο ένας είχε διοικητικό πόστο, αλλά ένεκα του ότι είμαι “Περαστικός“, μην περιμένετε να σας πω ακριβώς ποιο. Κάτι σαν “γενικών καθηκόντων“. Αυτός έφυγε νωρίς.

Όχι ότι θα αλλάξει η ροή της ιστορίας, αλλά κάτι η κάθοδος, κάτι η διαδικασία, κάτι η αποχώρησή του, κάτι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ζωή στον πλανήτη, ο κόουτς μάζεψε τα μπογαλάκια του κι έφυγε γι’ άλλες πολιτείες.

Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά δεύτερη χρονιά στη Β’ εθνική δεν αντέχεται. Αν και μεταξύ μας, αν συνεχίσει έτσι, η συγκεκριμένη κατηγορία θα μοιάζει με πολυτέλεια για την ομάδα. Ου μην και χάσουμε -σε λίγα χρόνια- το στίγμα της από τον χάρτη.

Εγώ “Περαστικός” είμαι, αλλά θυμάμαι ότι σύλλογοι όπως ο Σπόρτιγκ, ο Πανελλήνιος και άλλοι, είχαν μεγαλύτερη ιστορία και βρίσκονται πολύ πιο χαμηλά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …