Έφτασε ο Μπατίστα

batista

batista-afixi1

Μετά τους ΝτεΜάρκους Νέλσον και Έι Τζέι Σλότερ ήταν η σειρά του Εστεμπάν Μπατίστα να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα. Ο Ουρουγουανός σέντερ “προσγειώθηκε” στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” σήμερα το μεσημέρι όντας ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη για δουλειά. Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκινά άλλωστε τις επόμενες ημέρες.

Αισθάνομαι υπέροχα ως μέλος μίας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους αθλητές, όπως ο Διαμαντίδης. Είναι ένα κλαμπ με εκπληκτικούς φιλάθλους. Πρόκειται για μία ομάδα που πρωταγωνιστεί χρόνια στην Ευρώπη και είναι σημαντικό που θα αγωνιστώ για λογαριασμό της”, δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Καρσίγιακα και συνέχισε αναφερόμενος στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν:

“Σίγουρα έπαιξε ρόλο η παρουσία του κυρίου Ιβάνοβιτς. Με είχε πάρει και στην Ισπανία. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία εκεί. Είναι καλό για μένα που έρχομαι σε μία ομάδα με προπονητή τον οποίο γνωρίζω. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό κόουτς. Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι στην ομάδα του “τριφυλλιού” θα βρίσκονται φέτος πολλά νέα πρόσωπα, σημείωσε: “Πράγματι έχουμε μία ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, ωστόσο έχουμε και έναν έμπειρο προπονητή, τον κύριο Ιβάνοβιτς, ο οποίος ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε εξαιρετική δουλειά και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό έχοντας όλοι κοινό στόχο”.

Κλείνοντας, έδωσε μια υπόσχεση στον κόσμο του Παναθηναϊκού: “Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…