Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πράσινος” ο “Μπο”

“Πράσινος” ο “Μπο”

bochoridis greece france kriti14

bochoridis-greece-france-kriti14

Απομένουν τα τυπικά
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά είναι δεδομένο πως τη νέα χρονιά θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι. Ο νεαρός γκαρντ θα αλλάξει… παραστάσεις καθώς η πλευρά της ΚΑΕ Άρης και αυτή των “πρασίνων” τα βρήκαν σε όλα για τη μετακίνησή του στο ΟΑΚΑ.

Η συμφωνία, άλλωστε, με τον ίδιο τον παίκτη είχε ήδη επιτευχθεί με αποτέλεσμα να απομένει το “ναι” του Άρη για να μπει και τυπικά τέλος στις διαπραγματεύσεις, που θα έχριζαν τον Λευτέρη Μποχωρίδη ως παίκτη του Παναθηναϊκού.

Οι “κίτρινοι” απάντησαν θετικά στην πρόταση αγοράς που τους κατέθεσε το “τριφύλλι” και πλέον το μόνο που μένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του αριστερόχειρα γκαρντ είναι να γίνει το έκτακτο Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης το βράδυ της Δευτέρας (28/07).

Περίπτωση επιπλοκών δεν υπάρχει. Άλλωστε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των “κιτρίνων” είναι ενήμερα για την εξέλιξη. Απλά χρειάζεται το… τυπικό “ΟΚ” για να ανακοινωθεί ο παίκτης από τον Παναθηναϊκό, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει μεθαύριο.

Εξάλλου, ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα βάλει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “πράσινους” (διάρκειας τεσσάρων ή πέντε ετών) που θα τον κάνει κι αυτόν μέλος της νέας προσπάθειας που γίνεται στον Παναθηναϊκό για τη δημιουργία μιας ομάδας με όραμα και πνοή για το μέλλον.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…