Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Καθάρισε” ο Παπαπέτρου

“Καθάρισε” ο Παπαπέτρου

missas papapetrou

missas-papapetrou

Ηγέτης με το καλημέρα“…
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδειξε από το πρώτο του παιχνίδι με την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών πόσο απαραίτητος είναι. Γιατί είναι ηγέτης! Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Τσεχία (76-63), στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του “Γιώργος Κολοκυθάς” που διεξάγεται στα “Δύο Αοράκια“.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στους Τσέχους αφού η εκπληκτική της άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο σε συνδυασμό με τα εύκολα καλάθια που πέτυχε στον αιφνιδιασμό αρκούσαν για να της δώσουν διψήφιο προβάδισμα. Στην τελευταία περίοδο η Τσεχία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να περιορίσει την έκταση της ήττας της.

Κορυφαίος για την Ελλάδα ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ), με τους Λευτέρη Μποχωρίδη (14 πόντοι, 4 ασίστ) και Μιχάλη Καμπερίδη (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ) να ακολουθούν.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 38-35, 59-43, 76-63.
ΕΛΛΑΔΑ: Μποχωρίδης 14, Λιάπης 4, Πουλιανίτης, Σπυριδωνίδης 2, Χριστοδούλου 3, Παπαπέτρου 17 (9 ριμπ.), Σπυρόπουλος, Κουζέλογλου 9 (1), Καμπερίδης 11 (1), Σιόλογκας 2, Διαμαντάκος 9, Μαραγκός 5.
ΤΣΕΧΙΑ: Ντάντεκ, Πούμπλρα 4, Κουρίλ 4 (1), Χολέβα, Φεστρ 15 (1), Σουκάλ 2, Σλέχτα 5 (1), Στεγκμπάουερ, Σλάνινα 14, Χέινζλ 4, Πέτερκα 15.

  • Εκτός δωδεκάδας έμειναν οι Κώστας Φακοπουλίδης και Δημήτρης Αγραβάνης.

Δύσκολα η Ισπανία

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ισπανία δυσκολεύτηκε σημαντικά, αλλά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει τη Γαλλία. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ όλη τη διάρκειά του, με τους “φούριας ρόχας” να πανηγυρίζουν στο τέλος τη νίκη που τους δίνει ακόμη καλύτερη ψυχολογία εν όψει της έναρξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την προσεχή Τρίτη (08/07).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…