Βαριά “καμπάνα”

giannakopoulos schinas

giannakopoulos-schinas

Με μία εξοντωτική (από χρονικής άποψης) ποινή τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη συμπεριφορά του στη σειρά των φετινών τελικών και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο και πέμπτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η τιμωρία του αφορά απαγόρευση εισόδου για δέκα (!) μήνες, όπερ και σημαίνει πως ο “ισχυρός άνδρας” του “τριφυλλιού” δεν θα μπορεί να δει από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας του για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Όλο αυτό πάντως έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στο “πράσινο” στρατόπεδο. Ο λόγος είναι προφανής. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται μάλιστα διατεθειμένος ακόμη και να πει οριστικά “αντίο” στον αθλητισμό παραδίδοντας τα “κλειδιά” της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον ΕΣΑΚΕ για το διάστημα που θα εκτίει την ποινή του.

Από την πλευρά τους, οι “πράσινοι” θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ ζητώντας τη μείωση της ποινής του ιδιοκτήτη τους.

Αναλυτικά:

1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…