Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Με το μυαλό στο Ντουμπάι

Με το μυαλό στο Ντουμπάι

flionis ethniki

flionis-ethniki

Τα… βάσανα ξεκινούν από σήμερα για την Εθνική ομάδα U17 που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ντουμπάι. Ο Δημήτρης Παπανικολάου και οι παίκτες του (σ.σ.: λείπουν αρκετοί λόγω της ταυτόχρονης προετοιμασίας της U17 για το Πανευρωπαϊκό) μπήκαν σήμερα το πρωί στο πούλμαν με προορισμό τη Νάουσα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε:

“Ξεκινάμε το πρώτο στάδιο που περιλαμβάνει φυσική κατάσταση και την εκμάθηση της φιλοσοφίας μας. Κάποια παιδιά λείπουν και θα τα έχουμε κατευθείαν λίγες ημέρες πριν το πρωτάθλημα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, αλλά έχει ξανασυμβεί. Στόχος μας σε αυτή τη φάση είναι να περάσουμε στους παίκτες τη φιλοσοφία μας και να τους δώσουμε εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες στην καριέρας τους. Οσον αφορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν καλές ομάδες. Για παράδειγμα το πρώτο παιχνίδι για μας είναι με την Αμερική που είναι και το φαβορί της διοργάνωσης. Πάμε βήμα βήμα την προσπάθειά μας”.

Θυμίζουμε πως οι “εκλεκτοί” του Δημήτρη Παπανικολάου είναι οιΨυχίδης (ΠΑΟΚ),Φλιώνης (Άρης), Δίπλαρος (Έσπερος Πατρών), Χαϊκάλης, Καρράς (ΑΣΕ Δούκα), Σκουλίδας (Περιστέρι), Ντουζίδης, Σκορδάς (Ίκαρος), Μιλεντίγιεβιτς (Αιγάλεω), Γλυκόπουλος (Αμύντας), Παπαδημητρίου, Μαραγκίδης (Μαρούσι), Καμάρας (Μαντουλίδης), Πεφάνης (Πρωτέας Βούλας), Καλογερίας (Ολυμπιακός), Μιχαλούτσος (Lugo).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…