Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Χάλασε το πούλμαν

Χάλασε το πούλμαν

panathinaikos olympiakos

panathinaikos-olympiakos

Ένα απρόοπτο περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού κατά την έλευση της στο ΟΑΚΑ, καθώς το πούλμαν των “ερυθρολεύκων” έμεινε στο δρόμο λόγω μηχανικής βλάβης. Το συμβάν είχε ως αποτέλεσμα απλά να καθυστερήσει η άφιξη στο κλειστό.

Η ώρα της στέψης του πρωταθλητή Ελλάδας έφτασε. Σε λιγότερο από δύο ώρες (19:45) Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κονταροχτυπιούνται στο ΟΑΚΑ στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των τελικών με τον νικητή να παίρνει τα πάντα και τον ηττημένο τίποτα.

Το eBasket.gr βρίσκεται ήδη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και θα σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στο μεγάλο τελικό.

17:50 – Όπως έχει ανακοινωθεί, δεν θα πέφτει ούτε καρφίτσα στο ΟΑΚΑ. Ήδη οι πρώτοι φίλου του Παναθηναϊκού έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

18:13 – Υπάρχει έντονη κινητικότητα περιμετρικά του ΟΑΚΑ.

18:17 – Η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή για να αποφευχθεί το παραμικρό. Ενδεικτικό είναι πως ήδη έγιναν οι πρώτες προσαγωγές.

18:20 – Η ευχάριστη έκπληξη για τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό, Βλάντο Γιάνκοβιτς, ξεκίνησε ζέσταμα δεχόμενος το ζεστό χειροκρότημα των φίλων του “τριφυλλιού”.

18:25 – Τζέιμς Γκιστ και Γιόνας Ματσιούλις είναι οι επόμενοι που ξεκίνησαν σουτάκια. Εν τω μεταξύ η θύρα των οργανωμένων είναι σχεδόν γεμάτη.

18:45 – Ματ Λοτζέσκι, Μπράιαντ Ντάνστον, Μάρντι Κόλινς, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Βαγγέλης Μάτνζαρης ξεκίνησαν ζέσταμα από πλευράς Ολυμπιακού κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου.

19:00 – Το γήπεδο έχει αρχίζει και γεμίσει. Υπάρχουν πολλά άτομα και περιμετρικά του γηπέδου. Από ώρα σε ώρα δεν θα πέφτει καρφίτσα.

19:02 – Στα επίσημα του ΟΑΚΑ έχει πάρει θέση από νωρίς ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

19:05 – Ο Γ. Αγγελόπουλος συνόδευσε την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε με βαν της αστυνομίας και στη συνέχεια αποχώρησε.

19:15 – Την εμφάνιση της στο παρκέ έκανε η ομάδα του Παναθηναϊκού με τον κόσμο του “τριφυλλιού” να τους ζητάει επιτακτικά το πρωτάθλημα.

19:20 – Στο παρκέ και η ομάδα του Ολυμπιακού.

19:45 – Έγιναν και οι παρουσιάσεις των ομάδων και όλα είναι πλέον έτοιμα για το τζάμπολ του μεγάλου τελικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …