Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πλησιάζει ο Χάντερ

Πλησιάζει ο Χάντερ

hunter siena

hunter-siena

Ο Ποπς Μενσά Μπονσού δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έτσι ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να βγει και πάλι στην αγορά για την απόκτηση ενός σέντερ που θα πλαισιώσει τον Μπράιαντ  Ντάνστον.

Οι “ερυθρόλευκοι”, μάλιστα, φαίνεται πως βρήκαν ήδη τον παίκτη που ψάχνουν. Το όνομα αυτού Οθέλο Χάντερ. Ο σέντερ της Σιένα βρίσκεται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά.

Βέβαια, ο Γιώργος Μπαρτσώκας και οι συνεργάτες του εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, αλλά αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο έχει Αμερικανός άσος, τον οποίο θα έχουν την ευκαιρία οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να τον παρακολουθήσουν για μία τελευταία φορά στο αποψινό έβδομο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Οθέλο Χάντερ είναι ιδιαίτερα αθλητικός παίκτης, μπορεί να τελειώσει φάσεις κοντά στο καλάθι με σχετική άνεση, ενώ διαθέτει και καλό σουτ από μέτρια απόσταση. Είναι γρήγορος και έχει έφεση στο ριμπάουντ και στο μπλοκ.

Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σιένα, μετρώντας στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα 6,3 πόντους και 6,7 ριμπάουντ σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.

Τέλος στην Ιταλία πραγματοποιεί εξαιρετικούς τελικούς και είναι από τους κύριους λόγους που η Σιένα εμφανίζεται τόσο ανταγωνιστική. Ο 28χρονος σέντερ έχει 15,7 πόντους στις αναμετρήσεις με την Αρμάνι Μιλάνο και φιλοδοξεί να σηκώσει σε λίγη ώρα τον τίτλο και να έρθει με την καλύτερη διάθεση στο μεγάλο λιμάνι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …