Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Ξεκούραστα οι Έφηβοι

Ξεκούραστα οι Έφηβοι

papatheodorou ethniki1

papatheodorou-ethniki1

Μια ομάδα με το ταλέντο της φετινής Εθνικής Εφήβων δεν μπορεί παρά να… διαλύει ομάδες σαν τη Βουλγαρία. Όπως κι έγινε για δεύτερη φορά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διέσυρε τους γείτονες με 73-48 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Νάουσα δείχνοντας πως έχει… άγριες διαθέσεις. Με την προετοιμασία να κυλά ιδανικά και όλους τους παίκτες να έχουν όρεξη για σκληρή δουλειά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος.

“Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεφύγουμε από την κούραση των διπλών προπονήσεων με αυτά τα δύο φιλικά. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έχουν μεγάλη διάθεση, όρεξη και ενθουσιασμό. Στο κομμάτι της τακτικής είδαμε κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και με βάση αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσουμε τη δουλειά. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τα δύο πρώτα τεστ της Εθνικής Εφήβων.

Η “γαλανόλευκη” θα παραμείνει μέχρι και την επόμενη Παρασκευή (04/07) στη Νάουσα, ενώ την προσεχή Τετάρτη (02/07) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Δόξα Πεύκων.

ΕΛΛΑΔΑ (Παπαθεοδώρου): Δίπλαρος 4, Ζόρζος 3 (1), Κώττας 6, Μήτογλου 11, Μουράτος 4, Μπιλλής 3, Παπαγιάννης 5, Σκουλίδας 4, Σταμάτης 4, Τολιόπουλος 3 (1), Τσαλμπούρης 11 (1), Χαραλαμπόπουλος 8, Οικονομόπουλος 5 (1), Ντουζίδης, Κόνιαρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…