Κωδικός Βεζένκοφ

vezenkof ref

vezenkof-ref

Η διάθεση του Παναθηναïκού να κινηθεί για ανανέωση (ηλικιακά) του ρόστερ του τίθεται πλέον επί τάπητος. Η άφιξη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς κλείνει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην άκρη του πάγκου και πλέον αρχίζει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ένας σχεδιασμός που έχει σε πρώτο πλάνο την ενίσχυση με νεαρούς και άκρως εξελίξιμους παίκτες. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται άλλωστε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ του Άρη αποτελεί τον Νο1 στόχο των “πρασίνων”, οι οποίοι έχουν προχωρήσει τις επαφές τους τόσο με την πλευρά των Θεσσαλονικέων όσο και με αυτή του παίκτη δείχνοντας πως θέλουν να κλείσουν το deal το συντομότερο δυνατό.

Η προοπτική που υπάρχει άλλωστε στον συγκεκριμένο παίκτη είναι τεράστια. Γι αυτό το λόγο στον Παναθηναϊκό έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτησή του από τον Άρη, με τη συμφωνία να βρίσκεται προ των πυλών.

Πέραν αυτού, όμως, κοιτούν ακόμα έναν παίκτη των “κιτρίνων”. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, που επίσης ενδιαφέρει άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο. Ο νεαρός κόμπο γκαρντ αποτελεί ίσως τον καλύτερο ‘94αρη που είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή και με δεδομένο πως έχει ήδη τρεις σεζόν ως επαγγελματίας στην πλάτη του δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως ένα ακόμη ενδιαφέρον project από την πλευρά του “τριφυλλιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…