Κεντρική Διεθνή “Γνωρίζω πού ήρθα”

“Γνωρίζω πού ήρθα”

itoudis cska parousiasi

itoudis-cska-parousiasi

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και σήμερα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού.

Ο πρώην προπονητής της Μπάνβιτ ανέφερε στις δηλώσεις του ότι ξέρει τι αντιπροσωπεύει η ΤΣΣΚΑ, εμφανίστηκε έτοιμος για την πρόκληση, εξέφρασε την περηφάνια του που ανήκει σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ενώ παραδέχτηκε ότι συνεργάτης του θα είναι ο Ανδρέας Πιστιόλης:

“Ξέρω που έχω έρθει, γνωρίζω για την ιστορία της ΤΣΣΚΑ και τι σημαίνει για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αν φοβάσαι, καλύτερα να καθίσεις σπίτι σου. Είμαι σίγουρος πως με τη βοήθεια των συνεργατών μου, των παικτών, της διοίκησης και του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Η πίεση σε κρατάει σε εγρήγορση. Θέλω να βλέπω στα μάτια των παικτών μου δίψα και φιλοδοξία. Δεν ήρθα για να ευχαριστήσω κανένα, ήρθα γιατί όλοι έχουμε ένα στόχο”, τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης και συνέχισε:

“Πρέπει να έχουμε κίνητρο και συγκέντρωση. Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτά θα ζητήσω από τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι, ακόμα και στις άσχημες στιγμές. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με καλή “χημεία”, που να μπορεί να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο”, υποστήριξε ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό και κατέληξε:

“Ήδη ανανεώσαμε το συμβόλαιο του Βοροντσέβιτς και έπεται και συνέχεια. Χθες μιλήσαμε με τη διοίκηση για το σχεδιασμό. Θέλουμε παίκτες με κίνητρο. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσω και με τον Έτορε Μεσίνα. Είναι σπουδαίος προπονητής”.

Παράλληλα ο Δημήτρη Ιτούδης ρωτήθηκε γιατί δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά τη φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς χωρίς να θέλει να σχολιάσει κάτι, χαρακτήρισε ως πετυχημένους τους “πράσινους” με τα δύο σερί νταμπλ ενώ επισήμανε: “Είμαι περήφανος που αποτέλεσα μέρος μίας τόσο σπουδαίας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός και τώρα νιώθω περήφανος που ανήκω στην ΤΣΣΚΑ“.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, δήλωσε: “Είναι ο πιο υποσχόμενος προπονητής στην Ευρώπη και είναι διατεθειμένος να δουλεύει όλη τη μέρα. Ξέρει τι θέλει και πως θα το πετύχει. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι μία επιλογή που εμπεριέχει ρίσκο αλλά ζυγίσαμε τα υπέρ και τα κατά και καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…