Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Σεμινάριο στη Φλώρινα

Σεμινάριο στη Φλώρινα

sepk flwrina

sepk - flwrina

Το πρώτο σεμινάριο προπονητών μπάσκετ στη Φλώρινα αποτελεί γεγονός, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου ομιλίες από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τον χώρο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
“Με ομιλίες υψηλού επιπέδου, άνοιξε η αυλαία του 1ου σεμιναρίου προπονητών μπάσκετ που διεξάγεται σήμερα και αύριο (31/05-/01/06), στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Φλώρινας. Πολλοί προπονητές από ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα θέματα που ανέλυσαν οι ομιλητές, οι οποίοι έριξαν το βάρος   σε θέματα ατομικής και ομαδικής βελτίωσης, τεχνικής, τακτικής και φυσικής κατάστασης καλαθοσφαιριστών.

Το διήμερο σενάριο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης,  της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, του Δήμου Φλώρινας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Φλώρινας.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Νίκος Δημητρίου, ο οποίος ανέλυσε «την έννοια και τη σημασία των αποστάσεων (spacing) στην επίθεση».

Τη σκυτάλη πήρε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης μιλώντας για τη «θέση ισορροπίας (ατομική τεχνική) σε κατάληξη ένας εναντίον ενός».

Ο Κώστας Χατζηχρήστος ολοκλήρωσε τις ομιλίες της πρώτης μέρας με τη «διδασκαλία βασικών τεχνικών κίνησης- Μέθοδοι ανάπτυξης της επιτάχυνσης και της εκρηκτικότητας».

Παρών στο σεμινάριο είναι ο πρώτος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, Θόδωρος Ροδόπουλος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις.

Στο σεμινάριο παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας, Λάζαρος Σαββίδης.

Την οργάνωση και τον συντονισμό του σεμιναρίου έχει το μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. Γιώργος Βίτκας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…