Κεντρική Διεθνή Πέρασε η Σάσσαρι, μείωσε η Πιστόια

Πέρασε η Σάσσαρι, μείωσε η Πιστόια

hackett armani pistoia

hackett-armani-pistoia

Η Σάσσαρι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ της Serie A, επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μπρίντιζι με 82-75 και έκανε το 3-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης την ίδια ώρα που η Πιστόια επικράτησε εντός έδρας της Αρμάνι Μιλάνο με 82-71 και μείωσε σε 2-1.

“Σκούπα” πήρε η Σάσσαρι καθώς κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στο τέταρτο δεκάλεπτο και να πάρει το διπλό. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να χάνουν με 60-50 στο 30’ ωστόσο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, ήταν εκπληκτικοί στην τελευταία περίοδο όπου με επιμέρους σκορ 32-15 δεν άφησαν και πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Ο Κάλεμπ Γκριν με 17 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Μπράιαν Σακέτι με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν οι πρωταγωνιστές για τους νικητές. Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ήταν ο Τζερόμ Ντάισον με 22 πόντους ενώ ο Φόλαριν Κάμπελ πρόσθεσε 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στο άλλο ματς η Πιστόια πραγματοποίησε μία “επική” ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε “ζωντανή” στη σειρά. Η επόμενη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (25/5) και πάλι στην έδρα της Πιστόια. Κατά τα άλλα η Αρμάνι Μιλάνο ήταν μπροστά στο σκορ με 45-35 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο εκεί που νόμιζε ότι όλα τελείωσαν, στην επανάληψη είδε τον… ουρανό “σφοντύλι”.

Με ένα απίστευτο επιμέρους σκορ 47-26 στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι όχι μόνο έφεραν… τούμπα το ματς αλλά κέρδισαν και με διψήφια διαφορά. Ο Κάιλ Γκίμπσον με 20 πόντους και ο Τζαχουάν Τζόστον με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν “χάρμα ιδέσθαι” για τους νικητές. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντάνιελ Χάκετ με 21 πόντους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα των τρίτων αγώνων των πλέι οφ:
Μπρίντιζι – Σάσσαρι 75-82
Πιστόια – Αρμάνι Μιλάνο 82-71
Ρέτζιο Εμίλια – Σιένα (24/5)
Βίρτους Ρόμα – Καντού (24/5).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…