Κεντρική Ελλάδα ΟΣΕΚΑ Μπράβο ρε μάγκες!!!

Μπράβο ρε μάγκες!!!

makris tsapanidis

makris-tsapanidis

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!
Τέτοιο παιχνίδι δεν ξανάγινε. Ο ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο με 80-68 στην παράταση (κ.α. 66-66), αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο αγώνα στην ιστορία του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, με δύο παίκτες – “μονομάχους” που έγραψαν ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ο Περικλής Τσαπανίδης πέτυχε τους 50(!) από τους 68 πόντους της ομάδας του, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Μακρής σημείωσε τους 48(!) των νικητών. Οι δύο μαζί σημείωσαν 98 πόντους (!), επίδοση που συναντά σπάνια κανείς ακόμα και σε αγώνα αρτιμελών.

Το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο προοδεύει κι αυτό φαίνεται. Χρειάζεται η βοήθεια όλων μας, για να δείξουν αυτά τα παιδιά το ταλέντο, τη δουλειά που έχουν κάνει. Κι ελπίζουμε να υπάρχει βίντεο από το παιχνίδι, το οποίο ήταν συγκλονιστικό.

Μπράβο ρε μάγκες, συνεχίστε έτσι.

ΠΑΣΚΑ ΕΛΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 7, Μυρωνάκης 2, Βάσσης 12, Σπέντζος , Γκοτζαράι, Παπαστάμος 4, Μακρής 48, Ντομγκιόνι 7.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Διμπιτούζης): Λαζαράκης, Σουρλής , Μωυσιάδης , Διμπιτούζης Αγγ. 7, Διμπιτούζης Π. 2, Γέργος, Ανατολίτης, Μήτσου, Βασιλειάδης 9, Τσαπανίδης 50 (4).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΟΣΕΚΑ

Δειτε επισης

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μπάνε Πρέλεβιτς

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς φορά ξανά τα… αθλητικά του. Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Άλλωστ…