Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μικρά – μικρά από ΟΑΚΑ

Μικρά – μικρά από ΟΑΚΑ

panathinaikos olympiakos

panathinaikos-olympiakos

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στις 19:45 στο ΟΑΚΑ στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Η σειρά βρίσκεται ισόπαλη στο 1-1 και η αναμέτρηση προβλέπεται ακατάλληλη για καρδιακούς, καθώς σύμφωνα με την παράδοση το τρίτο παιχνίδι είναι αυτό που κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται τελικά και οι δύο αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι έφτασαν πριν από λίγο στο ΟΑΚΑ.

18:30 – Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται ήδη στο παρκέ του ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις πολυθρόνες του γηπέδου.

18:35 – Στεφάν Λάσμε, Γιόνας Ματσιούλις και Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι οι πρώτοι παίκτες του Παναθηναϊκού που μπήκαν για ζέσταμα, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μάρντι Κόλινς έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους.

18:4ο – Μεγάλη κινητικότητα έξω από το γήπεδο. Το ΟΑΚΑ αναμένεται να έχει αισθητά περισσότερο κόσμο από ότι στο πρώτο παιχνίδι.

18:45 – O Bαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας είναι οι επόμενοι παίκτες του Ολυμπιακού που ξεκίνησαν σουτάκια, δεχόμενοι τις έντονες δοκιμασίες από τους φιλάθλους του “τριφυλλιού”.

18:50 – Ο Τζέιμς Γκιστ και ο Ζακ Ράιτ ξεκίνησαν ζέσταμα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον λιγοστό κόσμο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο.

18: 52 – Σέντρικ Σίμονς, Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λότζέσκι και Μπράιαντ Ντάνστον είναι επόμενοι παίκτες του Ολυμπιακού που εμφανίστηκαν στο παρκέ.

18:54 – Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβλέπει τον πάγκο των “ερυθρόλευκων”, έτσι ώστε να υπάρχουν θέσεις για όλα τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών.

19:03 – Οι παίκτες των δύο ομάδων αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για  τις τελευταίες οδηγίες πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού.

19:10 – Η θύρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού είναι σχεδόν γεμάτη.

19:15 – Οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους στο παρκέ. Ο κόσμος αρχίζει και ζεσταίνεται.

19:18 – Την θέση τους στον πάγκο των φιλοξενούμενων πήραν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

19:20 – Έντονα τα υβριστικά συνθήματα προς τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

19:50 – Μετά από μία μικρή αναστάτωση, παρουσιάζονται οι δύο ομάδες.

19:52 – Όλα είναι έτοιμα για το τζάμπολ της αναμέτρησης.

19:55 – Το “αιώνιο” ντέρμπι ξεκίνησε, μετά από καθυστέρηση δέκα λεπτών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …