Κεντρική NBA NCAA “Βασιλιάς” ο Ollie

“Βασιλιάς” ο Ollie

ollie netkentucky connecticut

ollie-netkentucky-connecticut

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Kevin Ollie επιβεβαιώθηκε μετά τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο. Ο νεαρός τεχνικός κεφαλαιοποίησε την εξαιρετική πορεία του Connecticut την τελευταία διετία, που επιστεγάστηκε με την κατάκτηση του τίτλου φέτος, υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο με τους “Huskies” που θα τον κάνει… πολύ πλουσιότερο.

Πέρα από τη χρηματική επιβεβαίωση όμως ήρθε και η ηθική καθώς άπαντες εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον διάδοχο του επί σειρά ετών “αρχιτέκτονα” του κολεγίου, Jim Calhoun.

Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα λόγια της προέδρου του Connecticut, Susan Herbst, η οποία επεσήμανε: “Ο Kevin Ollie είναι το καταλληλότερο άτομο για να ηγηθεί της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του κολεγίου τα επόμενα χρόνια. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένα άτομο που χαρακτηρίζεται για τον σπουδαίο χαρακτήρα του και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που πρεσβεύουν άλλωστε όλοι στο Connecticut“.

Ο Kevin Ollie νιώθει σαν βασιλιάς! Κι όχι άδικα. Αυτό που κατάφερε άλλωστε ήταν κάτι το απίστευτο. Έτσι, μπορεί πλέον να δουλέψει με ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για το έργο που παράγει. Πλέον, ο Kevin Ollie δεν είναι ένας απλός προπονητής. Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο NCAA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…