Κεντρική Διεθνή “Έτοιμοι να πεθάνουμε”

“Έτοιμοι να πεθάνουμε”

unics trinkieri new

unics-trinkieri-new

Δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας  του στα τρία πρώτα δεκάλεπτα του πρώτου τελικού με τη Βαλένθια εμφανίστηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι. Ο τεχνικός της Ούνιξ Καζάν τόνισε πως για πρώτη φορά στη ζωή του σε ένα τελικό είδε παίκτες να μην θυμούνται τα συστήματα.

“Συγχαρητήρια στη Βαλένθια για το φανταστικό της παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ για μας και ήμασταν έτοιμοι να πεθάνουμε. Για τρία δεκάλεπτα έκαναν ό,τι ήθελαν με ενέργεια και πνευματική ετοιμότητα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου σε έναν τελικό περισσότεροι από ένας παίκτες μου, δε θυμόντουσαν τα συστήματα μας. Δεν το αναφέρω για να τους εκθέσω, αλλά γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι.

Τρεις εβδομάδες τώρα τους φωνάζω πως η Βαλένθια θα μας σπρώξει, θα μας πιέσει και θα κάνει όλα όσα είναι απαραίτητα για να κερδίσεις ένα ματς. Το έκαναν κι εμείς ήμασταν ανέτοιμοι. Όταν βρεθήκαμε πίσω με 32 πόντους σκεφτόμουν πως δεν το αξίζαμε αυτό μετά από τον τρόπο που αγωνιζόμασταν όλη τη σεζόν. Απλά τους ζήτησα να παίξουν καλά στην τελευταία περίοδο. Είχαμε 1% πιθανότητες και καταφέραμε να επιβιώσουμε“, ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…