Κεντρική Διεθνή “Μάθημα το τέταρτο δεκάλεπτο”

“Μάθημα το τέταρτο δεκάλεπτο”

perasovic

perasovic

Η Βαλένθια έκανε το τέλειο παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα στον πρώτο τελικό του Γιούροκαπ με την Ούνιξ Καζάν, δείχνοντας να αγκαλιάζει την κούπα. Ωστόσο η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς χαλάρωσε αρκετά στο τέλος με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να μπουν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης του τροπαίου. Ο τεχνικός των “νυχτερίδων” τόνισε πως το κακό τέταρτο δεκάλεπτο θα αποτελέσει μάθημα για τους παίκτες του.

” Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Ολοκληρώσαμε με μία μικρή πικρία γιατί χάσαμε μέρος της διαφοράς που είχαμε, αλλά για αυτό ευθύνεται η καλή απόδοση των αντιπάλων μας το τέλος. Για τρεις περιόδους παίξαμε σπουδαία, αλλά στα τελευταία 6 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα.

Πρόκειται για έναν τελικό 80 λεπτών και μετά από τα 40 πρώτα είμαστε καλά. Στο Καζάν ξέρουμε πως θα γίνει πόλεμος απέναντι σε μία πολύ ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα. Να μας γίνει μάθημα το τελευταίο δεκάλεπτο. θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο στην έδρα τους”, ήταν τα λόγια του προπονητή της Βαλένθια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…