Κεντρική Ελευσίνα “Στιγμιαία η χαρά της νίκης”

“Στιγμιαία η χαρά της νίκης”

skarafigas

skarafigas

Χαρούμενος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Γιώργος Σκαραφίγκας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τα Τρίκαλα. Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού τόνισε πως έπαιξε ρόλο τον ένστικτο επιβίωσης, ενώ δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως η χαρά είναι στιγμιαία καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

“Να πω στο ξεκίνημα ότι εκτιμώ τον κόουτς και τη δουλειά που κάνει. Έχω ζήσει πολύ καλές στιγμές στα Τρίκαλα και πάντα θα τις θυμάμαι. Το ένστικτο της επιβίωσης έπαιξε οπωσδήποτε ρόλο, αφού παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε υψηλά ποσοστά στα δίποντα και στα τρίποντα, κάτι που είχε να συμβεί από την τρίτη αγωνιστική. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο να χαλαρώσουμε.

Έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά είκοσι ημερών που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Θέλουμε να το κερδίσουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Η χαρά μας για την κατάκτηση της νίκης είναι στιγμιαία“, ανέφερε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.

Από την μεριά του ο Ντέιβιντ Κάιλς τόνισε: “Απ’την αρχή ξεκινήσαμε δυναμικά ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Όταν έχεις παίκτες όπως ο Νίκου που έκανε σπουδαία δουλειά τότε όλα είναι πιο εύκολα. Ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ και στα κλεψίματα και αυτό δείχνει ότι είχαμε μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια. Το θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…