Κεντρική NBA Παρελθόν ο Γούντσον
NBA

Παρελθόν ο Γούντσον

mike woodson

mike woodson

Το “διαζύγι”ο που προμηνυόταν εδώ και καιρό έγινε πραγματικότητα.
Ο Μάικ Γούντσον, όσο και αν δήλωνε λαλίστατα ότι ήταν ο κατάλληλος για τη θέση (“Ο Γούντσον θέλει, ο Φιλ;“) αποχαιρέτησε τον πάγκο των Νικς μαζί με όλο το προπονητικό επιτελείο μετά την απογοητευτική σεζόν που είχαν οι Νεοϋορκέζοι που τους βρήκε εκτός πλέι οφ.

Ο Φιλ Τζάκσον ξεκίνησε δυναμικά τις ριζικές αλλαγές στην ομάδα της Νέας Υόρκης προκειμένου να την επαναφέρει στην ελίτ του ΝΒΑ και να την μετατρέψει σε διεκδικήτρια τίτλου.

Μέσω της ανακοίνωσης που γνωστοποίησε την απομάκρυνση του Γούντσον, ο Τζάκσον ευχαρίστησε τον 56χρονο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα και υπογράμμισε το σεβασμό τον οποίο τρέφει προς το πρόσωπο του:

“Έχω τρομερά μεγάλο σεβασμό για τον Μάικ Γούντσον και το προπονητικό του επιτελείο”. και συνέχισε τονίζοντας πως η λύση αυτή ήταν μονόδρομος: “Οι προπονητές και οι παίκτες σε αυτή την ομάδα είχα μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν και η ευθύνη δεν πρέπει να βαρύνει μόνο ένα άτομο.

Αλλά έχει έρθει η ώρα για αλλαγές σε όλον τον οργανισμό καθώς ξεκινάμε το “ταξίδι” για να χτίσουμε την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Όλοι σε αυτόν τον οργανισμό χρωστάνε μεγάλη ευγνωμοσύνη σε αυτά που έχει προσφέρει ο Μάικ και οι συνεργάτες του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα“.

Ο Τζάκσον πλέον θα κινηθεί για την πρόσληψη ενός τεχνικού που υποστηρίζει τη δική του φιλοσοφία και τακτική, τη λεγόμενη “τριγωνική επίθεση“. Ο τηλεσχολιαστής Στηβ Κερ (που είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τους Μπουλς όταν στον πάγκο τους καθόταν ο Τζάκσον) φαντάζει ως ο πιθανότερος υποψήφιος για τον πάγκο των Νικς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…