Κεντρική NBA Ο Γούντσον θέλει, ο Φιλ;
NBA

Ο Γούντσον θέλει, ο Φιλ;

mike woodson black

mike-woodson-black

Η φετινή παταγώδης αποτυχία των Νιού Γιόρκ Νικς έχει εν πολλοίς υπεύθυνο τον Μάικ Γούντσον, ο οποίος δεν κατάφερε να μετουσιώσει το ακριβοπληρωμένο ρόστερ της ομάδας του σε… διεκδικητική του τίτλου. Τα παράπονα και οι ψίθυροι γύρω από την ικανότητά του για τη θέση του χεντ κόουτς των Νικς είναι πολλά. Και εν μέρει δικαιολογημένα.

Ο ίδιος πάντως φρόντισε να… υπεραμυνθεί των αποφάσεών του και  της τακτικής που ακολούθησε καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Νικς θεωρεί ότι αξίζει να συνεχίσει προπονητής της ομάδας και την επόμενη χρονιά, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του, θεωρώντας ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να βάλει την ομάδα της Νέας Υόρκης στο δρόμο των επιτυχιών.

“Πιστεύω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή την αποστολή. Δεν το λέω από εγωισμό, αλλά ξέρω πώς λειτουργεί όλη κατάσταση και νιώθω ικανός σαν προπονητής”, ήταν η απολογητική τοποθέτηση του Γούντσον, με την οποία ουσιαστικά ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι πλέον τις κρίσιμες αποφάσεις τις παίρνει ο Φιλ Τζάκσον κι όχι η διοίκηση της ομάδας. Αυτός είναι ο άνθρωπος που με τις γνωριμίες και τις ικανότητές του έχει αναλάβει να φέρει τους Νικς στην κορυφή και πιθανότατα αυτός είναι που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του Γούντσον.

Θα του δώσει, λοιπόν, την ευκαιρία που ζητάει; Αυτό που φαντάζει πιθανό, πάντως, είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι “μεγάλο” στη Νέα Υόρκη…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…