Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Όμορφη παρένθεση

Όμορφη παρένθεση

lasme all star

ËÁÓÌÅ ALL STAR GAME ÏÐÁÐ 2014

Χανιά, αποστολή
kogasΕυκαιρία για εκτόνωση!…
Από τη μια οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα να τους βαραίνει, αλλά και την αναστάτωση μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, από την άλλη οι “ερυθρόλευκοι“, που επίσης ήρθαν από μια οδυνηρή ήττα στην Ευρωλίγκα. Το All Star Game έμοιαζε εναρμονισμένο με τον καιρό στα Χανιά, μουντό και… χειμωνιάτικο, αλλά μόνο έτσι δεν ήταν.

Αναστέναξαν τα καλάθια και παρότι δεν φτάσαμε στο εντυπωσιακό 141-123 του All Star Game του 2011 στον Πύργο, το 123-122μιλά” από μόνο του. Τυπικά νικητές αναδείχθηκαν οι Έλληνες παίκτες, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να παρέμβουν οι… σφυρίχτρες.

Από τη μια ο Δημήτρης Καρβέλας, που έκοψε σφυρίζοντας δύο επιθέσεις των ξένων και από την άλλη ο Τάσος Πηλοΐδης, που με δύο σφυρίγματασκάνδαλο” άλλαξε τα δεδομένα. Αφήστε που έκλεισε τα μάτια στον προσχηματικό τραυματισμό του Παππά (είχε κερδίσει φάουλ σε σουτ τριών πόντων, έχασε την πρώτη βολή, βγήκε κι έδωσε τη θέση του στον Διαμαντίδη, που με 2/2 βολές -φορώντας τη φόρμα- έδωσε τη νίκη στην ομάδα του), αλλά και στο… τρέξιμο του χρόνου (σαν να μην μας τα λέει καλά η πρόεδρος των Κριτών, Τάνια Μερίκα).

Εντάξει, φαντάζομαι καταλαβαίνετε πως κάνουμε πλάκα. Υπέροχο ήταν το θέαμα κι ακόμα πιο όμορφες αυτές οι επιμελώς ατημέλητες πινελιές, κάτι σαν αφηρημένη τέχνη σε έναν πορτοκαλί καμβά.

Ο κόσμος έδειξε πως απολάμβανε κάθε στιγμή, οι παίκτες χαλάρωσαν, το διασκέδασαν, το All Star Game είναι μια όμορφη παρένθεση, που προσφέρει περισσότερα απ’ όσα υπόσχεται… Γι’ αυτό και πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερο.

Διαιτητές: Πηλοΐδης – Ψαριανός – Κατραχούρας.
Τα δεκάλεπτα: 33-36, 68-70, 98-101, 123-122.
GREEK STARS (Μαρκόπουλος – Καλαφατάκης): Μάντζαρης, Παππάς 24 (6), Μπράμος 18 (6), Αθηναίου 17 (5), Περπέπρογλου, Φώτσης 7 (1), Πρίντεζης, Μαυροκεφαλίδης 15, Διαμαντίδης 5 (1), Τσαϊρέλης 12 (2), Καββαδάς 8, Μπόγρης 17.
REST OF THE WORLD (Μπαρτζώκας – Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 14 (4), Μπράουν 11 (3), Γιούιν 16, Κούπερ 6 (2), Ματσιούλις 2, Λοτζέσκι 13 (3), Άσκα 2, Ντάνστον 2, Λάσμε 17 (3), Γκιστ 2, Στέφενς 19 (1), Χαρτ 18 (2).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …