Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μικρά – μικρά από το ΟΑΚΑ

Μικρά – μικρά από το ΟΑΚΑ

zots pano

zots-pano

Η ώρα για την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ έφτασε. Στις 21:45 ο Σέρβος προπονητής θα πάρει θέση στον πάγκο της Φενέρ και θα τεθεί αντιμέτωπος με το “τριφύλλι” για πρώτη φορά μετά τη φυγή του από την Ελλάδα. Το eBasket βρίσκεται επί ποδός για να σας μεταφέρει τα ΠΑΝΤΑ γύρω από το ιστορικό αποψινό παιχνίδι, το οποίο συγκεντρώνει τα βλέμματα ολόκληρης της Ευρώπης.

19:33 – Μόλις πενήντα άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις κερκίδες. Οι πόρτες του ΟΑΚΑ άνοιξαν προ ολίγου και σιγά σιγά αναμένεται ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο.

19:35 – Πριν από λίγη ώρα έφτασαν στο γήπεδο οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Αντώνης Φώτσης. Χαμογελαστοί και αισιόδοξοι για την αποψινή μάχη με τους Τούρκους.

19:36 – Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο αφού, όπως έχει ανακοινώσει από χθες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια.

19:40 – Στο video wall γίνονται δοκιμές με το βίντεο και τη μουσική για τη βράβευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

19:50 – Οι οργανωμένοι φίλοι του “τριφυλλιού” θέλουν να κάνουν τη διαφορά απόψε. Οι ντουντούκες δίνουν και παίρνουν με σκοπό να είναι όλα… άψογα για το καλωσόρισμα του “Ζοτς”.

20:01 – Το γεγονός πως θα γεμίσει το ΟΑΚΑ σήμανε την ύπαρξη πολλών ανδρών της ιδιωτικής ασφάλειας προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

20:13 – Ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς είναι ο πρώτος παίκτης που πέρασε στο παρκέ για να κάνει σουτάκια.

20:16 – Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς έχουν σχηματίσει ένα πηγαδάκι στη σέντρα. Από κοντά και ο Μιρσάντ Τουρκσάν.

20:20 – Το 50% της εξέδρας των οργανωμένων έχει ήδη γεμίσει.

20:21 – Η είσοδος του Λίνας Κλέιζα “ξύπνησε” τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν.

20:31 – “King is back”. Με ένα πανό που γράφει τη συγκεκριμένη ατάκα θα υποδεχθεί το ΟΑΚΑ και οι φίλαθλοι των “πρασίνων” τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πρόκειται για πολύ μεγάλο πανό που πιάνει ολόκληρη την κεντρική θύρα του γηπέδου. Ακριβώς πίσω από τους δύο πάγκους.

20:49 – Ο Τζέιμς Γκιστ βγήκε για  ζέσταμα μαζί με τους συμπαίκτες του, δεν θα αγωνιστεί όμως από τη στιγμή που δεν έχει αποθεραπευτεί.

20:56 – Ο Ραμέλ Κάρι επιστρέφει στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού, στη θέση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

21:00 – Σαράντα πέντε λεπτά πριν το τζάμπολ και το ΟΑΚΑ είναι γεμάτη κατά το ήμισυ.

21:05 – Η θύρα πίσω από τους πάγκους θα έχει έντονο ασπροπράσινο χρώμα αφού οι οπαδοί των “πρασίνων” έχουν… ξεδιπλώσει μεγάλες κορδέλες.

21:14 – Οι δύο ομάδες πέρασαν στο παρκέ ξεκινώντας την προθέρμανσή τους. Αποθέωση για τους “πράσινους”, χλιαρές αποδοκιμασίες για τους Τούρκους.

21:28 – Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έγινε δεκτός με ένα θερμό χειροκρότημα από τους φίλους του “τριφυλλιού” κατά την είσοδό του.

21:32 – Το γήπεδο είναι κατάμεστο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…